Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
43494
Players nickname
Petar Scott
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Apr 14, 2025
Time
0000
Proofs
https://youtu.be/UjR2j2Rrkt0?si=gljPwzWuXMruA8tX

Danilo Yankauskas

Player
Player
Pozdrav, pisem za druga

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pišem ovaj appeal povodom bana koji sam dobio zbog kršenja pravila G.P 1.1, odnosno zbog deljenja naloga. Želim da budem iskren i da preuzmem odgovornost – svestan sam da je to protiv pravila i da sam napravio grešku. U tom trenutku nisam dovoljno razmišljao o posledicama. Nije mi bila namera da iskorišćavam sistem ili da napravim problem bilo kome na serveru, jednostavno nisam bio svestan koliko je to ozbiljno shvaćeno. Sad to razumem, i iskreno mi je žao što sam doveo sebe i svoj nalog u ovu situaciju. Grand projekat je server koji mi stvarno mnogo znači – uživao sam u RP-u, upoznao ljude i postao deo zajednice. Bilo bi mi zaista važno da dobijem drugu šansu, uz obećanje da se ovakva greška više nikad neće ponoviti. Ako je potrebno, prihvatiću i određeni probni period ili uslov, samo bih voleo da mi se omogući povratak. Zahvaljujem se na vremenu koje ste odvojili da pročitate ovaj appeal i nadam se pozitivnom odgovoru. S poštovanjem,

Petar Scott
dc: petar001._

Status
Not open for further replies.
Top Bottom