Dobro Vece ili dobar dan zavisi kada citate ovo... Moj mladji brat koga sigurno vec znate(Vule Lacostovic 41215) on se uglavnom zalio za unban njegovog accounta ali kada mi je rekao da je dobio ban na svom accountu i takodje na mom meni se odjednom probudila zelja da zaigram ponovo na ovom projektu sa mojim starim drugarima. ja se stvarno izvinjavam sto je moralo da dodje do ovako necega...Koliko dugo nisam ulazio u ovu igricu jednostavno sam zaboravio cak i svoje ime na ovom projektu za to se izvinjavam ali stvarno se ne mogu setiti mog imena na ovom serveru...
Ja vas molim da mi date sansu posto ni ja nisam stigao da se upoznam tolko sa ovim projektom jel sam vrlo malo igrao i zaboravio na njega video sam da mi je ostalo otprilike jos 42 dana i voleo bih vec sutra krenuti opet igrati i da se upoznam jos bolje sa serverom...
izvinjavam se i u moje i u njegovo ime za ovo sto se desilo.
hvala vam i nadam se da ce ovaj nesporazum biti resen.
Ja vas molim da mi date sansu posto ni ja nisam stigao da se upoznam tolko sa ovim projektom jel sam vrlo malo igrao i zaboravio na njega video sam da mi je ostalo otprilike jos 42 dana i voleo bih vec sutra krenuti opet igrati i da se upoznam jos bolje sa serverom...
izvinjavam se i u moje i u njegovo ime za ovo sto se desilo.
hvala vam i nadam se da ce ovaj nesporazum biti resen.