Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
61634
Players nickname
Coby Low
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Jan 17, 2025
Time
00:00
Proofs
//

Marko Loww

ex ovo ex ono
Player
Postovana administracijo pre odprilike pola godine sam dobio ban za Generalno Pravilo 1.8 (Zabranjeno je komuniciranje između vašeg glavnog računa i twinka).
Naime pre nekoliko dana je bila nagrada za 50h igranja da se dobije auto od 30 mil. Na mom glavon racunu mi je zafalilo para i ja sam neznajuci da je zabranjeno prebacivanje para prebacio oko 2 mil. Posle par dana mi je drug rekao da je to pravilo zabranjeno. Nakon nekoliko meseci sam reportan na forum zbog krsenja pravila 1.8. Taj decko koji me je kacio je meni u dm trazio pare ig da me ne okaci znaci BM. Ja sam snimio chat i okacio njega.Posle par sati je zalba odbijena zbog nedovoljno dokaza, a ja sam dobio ban za G.P 1.8 A covek me je samo reportovao bez ikakvog dokaza. Tako da vas molim da me razumete i da bar jos jednom po poslednji put dobijem sansu da zaigram na projektu. Na projektu su mi ostali mnogi drugari,poznanici,kolege... Razumem ja vas ali razumite i vi mene.

Prihvatam svaki nacin moneywipe i clear.

Srdacan pozdrav Coby Low

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Odbijeno, twink nalog nije appelable

Status
Not open for further replies.
Top Bottom