Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Dimitrije Magluta

Player
Player
Prezime: La Eme Magluta
Osnivač porodice: Dimitrije Magluta
Porodična kuća br: 1140
Porodični discord osnivača: Join the Magluta D.O.O. 👑 Discord Server!

------------Istorija porodice ------------
Pre 4 meseca Ja, moja žena i moj brat smo došli u ovaj grad jer nam je moj prijatelj sa Balkana dao besplatnu vizu da dođemo u Los Santos i pomognemo da zaradimo novac. Zvao se Sal Magluta i neko vreme je bio u Los Santosu sa 2 prijatelja (Don Magluta i Cruso Magluta). Videli smo to kao dobru priliku da zaradimo nešto novca i da potpuno promenimo svoje živote. Nakon što smo došli u grad, videli smo da ima nekih 4-5 balkanskih porodica i da su se mnogo svađale. Bilo je teško na početku, ali kako je vreme odmicalo počeli smo da zarađujemo. Posle 2 meseca upoznali smo jednog momka i on je bio u balkanskoj porodici isto kao i mi, postali smo prilično dobri prijatelji i takođe je bio bogat (prodavao je ilegalne stvari koje je prokrijumčario sa meksičkih granica u Los Santos). Pitao je da li želimo da radimo za njega jer se Osnivač naše porodice (Balkanska porodica) razboleo i nije mogao da brine o porodici i morao je da ode u Rusiju iz zdravstvenih razloga. Nakon što smo počeli da radimo za njega, postali smo veoma poznati u Gradu i svi su nas tražili. Nakon nekog vremena svi su se razdvojili prema drugim balkanskim porodicama i nismo razgovarali sa njima jer su svi bili tužni zbog situacije sa Trole Rolli.1 dan sam se probudio i video sam poruku na telefonu od prijatelja da želi da pregrupiše svaki Balkan porodicu i stvorimo 1 snažnu porodicu, smatrali smo da je to dobra ideja i odlučili smo da to zaista i uradimo. Prvog dana smo regrutovali 40 članova samo iz naše balkanske porodice. Uspeli smo da uradimo mnogo događaja na početku i kupili smo naš prvi posao (plantaža mandarina). To je bio naš glavni posao u to vreme i mogu reći da smo na tome zaradili milione i bili smo gladni još novca, pa smo počeli da pljačkamo ljude, krademo skupa auta, prodajemo drogu i još mnogo toga. Ujedinili smo većinu balkanskih porodica u jednu jaku porodicu. I otuda je ime "La Eme Magluta".

------------ Porodicni ciljevi ------------
Naš cilj bi bio da pomognemo onima koji nisu u stanju da se brane i osvete za nedela koja su im se dogodila. Takođe bismo obezbedili da akcije koje preduzimamo budu opravdane, a ne okrutne. Takođe ćemo snabdevati grad njihovom robom, bilo da postoji legalna ili ilegalna roba, kao sredstvo da se zaradi novac i pomogne porodici da raste. Takođe, naš cilj je da se takmičimo sa 10 najboljih porodica i da ostanemo najbolja balkanska porodica u Los Santosu.
------------Family Occupations------------
Trenutno naša porodica, kao što sam rekao, poseduje laboratoriju za drogu i snabdevamo mnoge porodice kokainom i travom, i štampamo mnogo novca za Counterfit. Takođe posedujemo štalu za krave koja je najbolji zarađivač novca i učimo sve više članova porodice kako da rade na tome, a takođe imamo farmere koji rade za nas i snabdevaju seme za nas (A takođe dajemo bonuse onima koji žele da rade na naša preduzeća). Želimo da vladamo i da napredujemo getom i da uhvatimo ljude koji nedostaju. A takođe učimo nove članove porodice kako da kradu automobile, pljačkaju ljude...
------------ Porodični rang ------------
(10) Founder : Dimitrije Magluta
(9) Leader : Don Magluta
Cruso Magluta
Sal Magluta
Nemanja Magluta
Minolina Magluta
Clyde Magluta
(8) La Eme
Pedja Aleksic
Alex Luciano
(7) Co-La Eme

(6) Loyal Eme

(5) Hustler Eme

(4) Soldier Eme

(3) Senior Eme

(2) Eme

(1) New Eme

------------ Porodična pravila ------------

Poštujte svakog člana podjednako - bez obzira na njihov rang !
Član mora zaštititi drugog člana od bilo kakve nevolje !
Ne sramotite našu porodicu.
Pazite da ne kršite gradska pravila !

Prezime: La Eme Magluta
Vlasnik porodice : Dimitrije Magluta | 160
Kućni broj: 1140
Link vlasnika porodice: saracdimitrije
Discord vlasnika porodice: Novosadski Sljam#8087

Nikola Obama

Player
Player
Pozdrav,

Prihvatam vašu neformalnu organizaciju hvala za apliciranje,
uživajte i nemojte kršiti server pravila i ne idi te protiv server skripti.
Prebačena sa prošlog lidera
Neformalna organizacija će vam biti data u roku od 24 sata u igri i na diskordu.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom