Sve se vidi u povu
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Jel znas ti decko sta je mk(evo da te naucim mk ti je kada dovrsis nekog svog da bi izbegao rp radnju)
Kada naucis da rpas a ne da feilas bice sup. Sobzirom da sedas u auto i vadis pistolj a posle nekako zoves svoje bez komunikacijeJel znas ti decko sta je mk(evo da te naucim mk ti je kada dovrsis nekog svog da bi izbegao rp radnju)
Nazalost nisam imao 3 puske na glavi(tj 2 puske jedan roba tako da sam vas sve posteno pobio)Sve se vidi u povu
Moji su bili pozvani kada ste obojica bili pobijeni znaci uzeo sam nazad svoju komunikaciju ali sta da radim sto ne mozete da me ubijete 2v1 zao mi je stvarno vezbajte malo u areni bice bolje volim vas puno <3 NG/FIB on top <3Kada naucis da rpas a ne da feilas bice sup. Sobzirom da sedas u auto i vadis pistolj a posle nekako zoves svoje bez komunikacije
Ti pricas samnom ooc i mene kacis hahahhaha
Evo cisto i za admina da se vidi ko radi isto fear rp tako da uzivaj. FIB ON top <3
4 sekunde video jel stvarno mislis da mogu nesto sa time da rade?+ tk
nista nije bilo occ?Ti pricas samnom ooc i mene kacis hahahhaha
ok ajdenist
ima personalnu biografiju,i ne cuju se svi slojevi...inace posjetite sajt www.kupiruke.com trebace vamSve se vidi u povu
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAima personalnu biografiju,i ne cuju se svi slojevi...inace posjetite sajt www.kupiruke.com trebace vam
John ne zaboravi da ga staviš za fear rp
Evo cisto i za admina da se vidi ko radi isto fear rp tako da uzivaj. FIB ON top <3