By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!jeste reko si jebem ti mate se cuo ali si pobego nemoj da places sad si uhvaten na deloi reko sam jebem ti ma nisam dopunio rec znaci nisam mu opsovao majku i on je mene pucao prije sto si ti isekao vid editan je video postovani admini
Bato samo izmislate svi kad kacem bukvalno se vidi na pov da pcujes kevu i da ga ubijes dovolno ti to za ban 7 danaa gdje je ono gdje je on mene pucao
a to si isekao a??
neseri vrati snimak gdje je on mene puco i nisam mu psovo kevu reko sam ma i nemoj da seres retarde jedanBato samo izmislate svi kad kacem bukvalno se vidi na pov da pcujes kevu i da ga ubijes dovolno ti to za ban 7 dana
Ne mora da vraca ako ima dovoljno dokaza ono za sta se zali na tebe.... Ako imas ti nesto da se zalis na njega takodje stavi samo onoliko dokaza koliko je potrebno za kaznu.neseri vrati snimak gdje je on mene puco i nisam mu psovo kevu reko sam ma i nemoj da seres retarde jedan
a sta se ti mjesas ko je tebe sta pito on je isekao video i to nije ferNe mora da vraca ako ima dovoljno dokaza ono za sta se zali na tebe.... Ako imas ti nesto da se zalis na njega takodje stavi samo onoliko dokaza koliko je potrebno za kaznu.
Ja sam ti fino rekao i objasnio za ako te on prijavi za jednu stvar i ima dokaze 10s za tu stvar, on nema razloga niti mora da stavlja sta je bilo prije toga. Nemas ni ti razloga da me napadas i tako odgovaras kad sam fino napisao kako forum funkcionise. Za sta se ti mjesas ko je tebe sta pito on je isekao video i to nije fer
procitaj bolje pravila pov treba biti dulje od minutu nepravi mi se pametan tu kad neznasJa sam ti fino rekao i objasnio za ako te on prijavi za jednu stvar i ima dokaze 10s za tu stvar, on nema razloga niti mora da stavlja sta je bilo prije toga. Nemas ni ti razloga da me napadas i tako odgovaras kad sam fino napisao kako forum funkcionise. Z
Pov ne mora biti duzi od 1 minut u koliko se na njemu nalazi dovoljno dokaza za ono sta je napisano. Procitaj ti bolje pravila i informisi se.procitaj bolje pravila pov treba biti dulje od minutu nepravi mi se pametan tu kad neznas
Sad cu da ti ga replynuem tu evo i gore ti jeNakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
- Molimo priložite dokaze o cijeloj situaciji.
- Imate 10 sati da priložite dokaze o cijeloj situaciji.