Sve se cuje u POV, govori mi da sam mutav, da nisam ni za sta i govori mi MARS.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!3090 nije liderSve se cuje u POV, govori mi da sam mutav, da nisam ni za sta i govori mi MARS.
Ako nisi lepo procitao naslov ponovicu, TOKSICNOST DEPUTY LEADERA SAHPA. On je zamenik lidera, tj. on je lider kad pravi lider nije tu sto znaci da ista pravila vaze i za njega.3090 nije lider
Ne važeAko nisi lepo procitao naslov ponovicu, TOKSICNOST DEPUTY LEADERA SAHPA. On je zamenik lidera, tj. on je lider kad pravi lider nije tu sto znaci da ista pravila vaze i za njega.
ok tako ti mislis videcemoNe važe
Nije niko pucao na mene nego na sahpCisto da dodam da ti nije malo FearRP da ti u sred open fire pucnjave ulazis cross fire i uzimas stvari sa poda minut 5?![]()
nije ovo prvi put da si toxic, non stop te ljudi dozivljavaju toxic kad pricasNisam tada bio na dužnosti, što se tiče toga nisam ti ni u jednom trenutku pokazao pasoš niti legitimaciju također ni Lyn ti nije pokazao niti pasoš niti legitimaciju, to što sam ti tjekom RP-a rekao da si mutav i što sam ti rekao marš ne mora značiti da sam toksičan, to je jednostavno znak da ti ne možeš podnjeti IC konverzaciju, nauči RP-at pa moženo pričati.
Sve jedno je da li je pucano na tebe ili ne ti si usao u cross fire izmedju lica koja se pucaju bez da imas strah za svoj zivotNije niko pucao na mene nego na sahp
ja sam usao sa ciljem da uzmem pusku i pomognem im da vas ubijuSve jedno je da li je pucano na tebe ili ne ti si usao u cross fire izmedju lica koja se pucaju bez da imas strah za svoj zivot
Vazi, tolko o tvom znanju pravila, i ne cudi me sto si blacklistan, zanima me samo dal bi u rl uso u sred pucnjave da znas da i tebe mogu da pogode i ubiju.ja sam usao sa ciljem da uzmem pusku i pomognem im da vas ubiju
Ok, samo sto tvoj posao nije da se bavis tom situacijom nego ovom prvom.Vazi, tolko o tvom znanju pravila, i ne cudi me sto si blacklistan, zanima me samo dal bi u rl uso u sred pucnjave da znas da i tebe mogu da pogode i ubiju.