Sve se vidi u Pov-u.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!AJ pogledaj vid bile su 2 puske na tebi odmah si odjurcao nisam imoa ni 1 sekundu da ti dam zahteve i pobegao si u hq sto je takodje krsenje pravila i budi srecan da iza to ne kacim zalbuJedna puska je bila na meni
A pritom nisi ni rekao sta radis , ni da podignem ruke ni nista samo si me digao , nisi nikakve zahteve dao
1 puska,o cemu pricamoPo pravilima ti ne smes tako da odjurcas kada su 2 puske na tebi a na tebi jesu bile 2 puske
Bile su u pocetku dok si me dizao,kad si me digao nisu gledali su na drugu strani tako da sam pobego , a svakako mi nisi izdao nikakve zahteve sta da radim kada me dignes tako da nije fear , poz!Po pravilima ti ne smes tako da odjurcas kada su 2 puske na tebi a na tebi jesu bile 2 puske
1.nije moj problem da li je radio mk1. nisi izdao nikakve zahteve ni oduzeo komunikaciju ni nista
2. nije bilo ni jedne puske na njemu
3. tvoj prijatelj je uradio mk
Pobegao je dok su bile 2 puske na njemu i cemu pricamo nije me ni briga admin ce da odluci i prekriso je geto pravulo 1.41. nisi izdao nikakve zahteve ni oduzeo komunikaciju ni nista
2. nije bilo ni jedne puske na njemu
3. tvoj prijatelj je uradio mk