By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Gazi autom, idara u druga auta i još ulazi u HQ bez pitanjaSta je tu mass break rule to je samo jedno pravilo koje je prekrsio
ako je prekriso par pravila ne znaci da je mass jer nije prekrsio ta pravila vise putaGazi autom, idara u druga auta i još ulazi u HQ bez pitanja
Urke malo su i oni fejlali poz od Richarda Armanijaa i kad sam krenuo da izadjem iz hq tvoji su stajali na putu i nisam mogao nikako da ih ne zgazim
Kako nije VDM dok si ulazio kod nas u HQ pregazio si likakao prvo nije VDM nego CR
bato ja sam pokusao da ga izbegnem al nisam mogao jer lik trci po sred HQKako nije VDM dok si ulazio kod nas u HQ pregazio si lika
hahahah koji kraljHahahahaha
A da ja tebe neš pitambato ja sam pokusao da ga izbegnem al nisam mogao jer lik trci po sred HQ
eo brt ja iskreno da ti kazem brt ja kod mene na monitori nisam video ni jedan auto samo ljude a veruj mi nemam pojma zasto sma usao u HQ ono brt iz sprdnjeA da ja tebe neš pitam
Zašto ti ulaziš kod nas u HQ bez pitanja i još udaraš u naša auta i radiš CR? Zanemari VDM pošto kažeš da je "slučajno".