Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
6467
Players nickname
Lazar Tatee
Administrators nickname
Gustavo Barbarossa
Date
Apr 27, 2023
Time
7:00PM
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/370199/#post-1340678

Lazar Abdulamadad

Player
Player
U ovoj situaciji sam kaznjen za G.P.6.2.Kada sam bio vezan i "napustio" igru ja sam automacki poslat u zatvor i koliko sam ja upucen ja sam vec dobio svoju kaznu za G.P.6.2
i sve jedno ako to admin zna opet approvda zalbu i stavlja me u demorgan.

DenzaWashington

Player
Player
U ovoj situaciji sam kaznjen za G.P.6.2.Kada sam bio vezan i "napustio" igru ja sam automacki poslat u zatvor i koliko sam ja upucen ja sam vec dobio svoju kaznu za G.P.6.2
i sve jedno ako to admin zna opet approvda zalbu i stavlja me u demorgan.
Hahahaha druže , obećavam ti da sljedeći put kad te vidim zakazati ću ti pregled kod psihijatra , ti si prijatelju kažnjen IN GAME i poslan si automatski u zatvor jer si napustio igru , a ovo za šta si kažnjen si kažnjen za kršenje pravila servera jer si napustio igru , sljedeći put nemoj se praviti pametnjaković i izlaziti iz igre , nego nastavi RP-ati

Lazar Abdulamadad

Player
Player
Hahahaha druže , obećavam ti da sljedeći put kad te vidim zakazati ću ti pregled kod psihijatra , ti si prijatelju kažnjen IN GAME i poslan si automatski u zatvor jer si napustio igru , a ovo za šta si kažnjen si kažnjen za kršenje pravila servera jer si napustio igru , sljedeći put nemoj se praviti pametnjaković i izlaziti iz igre , nego nastavi RP-ati
Ma bravo,mislis da sam glup da cu da dopustim da mi zaplenis gepek u vrednosti od milion

Lazar Abdulamadad

Player
Player
I
I sta ce tebi da znaci tolko da budes nadrkan,nista eto a ja samo lepo doso da si platim osiguranje da prodam jugular a ti tu doso i kao hhhhmm lik ima id 6467 mora da je bogat,sigurno cu mu ukradem lepe stvari ako ga odvedem u 3 lepe i robam.

DenzaWashington

Player
Player
I

I sta ce tebi da znaci tolko da budes nadrkan,nista eto a ja samo lepo doso da si platim osiguranje da prodam jugular a ti tu doso i kao hhhhmm lik ima id 6467 mora da je bogat,sigurno cu mu ukradem lepe stvari ako ga odvedem u 3 lepe i robam.
Tebra moj ne razmišljam tako kao što si naveo hahaha , samo ti odsluži svoje kazne pa se vidimo na istom mjestu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom