Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
17603
Players nickname
Viktor Valujev
Suspect ID
21681
Date of violation
May 1, 2023
Time of violation
8:40
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=Jt5cUbeBdNw

bozinho1

Player
Player
A wallbanga pametnjakovic ili ima nedouvoljen redux, molim POV

Last edited:

bozinho1

Player
Player
Ja znam dosta ljudi koji je dobivalo kaznu za BA pucanjem kroz vent i slicno, tako da...

bozinho1

Player
Player
Ok majstore iz familije koje ude 30 na vinograd i zavrsi 10 protiv 7 ljudi...
Al ipak cu pustit zalbu da stoji, a ljudi se nek smeju ak je smesno

Ady Swayze

Sigma
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.

Zahtijevam POV od igrača ID 21681
Rok za dostavu POV-a je 12h

alen_trapstar

Player
Player
postoji jedan problem pov sam izbrisao jer nisam mislio da je tolki npc da to reporta a pov traje 5 sec ugasio sam ga da pokazem drugu na discord sa kojim sam double tap kako sam ga iz prvog hita ubio on ima pov kako sam mu pokazivo na discord nadam se da je pov validan jer ne vidim za sto nije bio original pov sam izbriso iz smeca zbbog prostora evo ga link pova
plus to nije ba jer je to dozvloljeno u original gta

bozinho1

Player
Player
Prijava je postana par trenutaka nakon samo dogadaja i jos sam rekao ingame da cu stavit na gradski, stoga mogao si odmah vidjet da trebas da sacuvas validan POV, ovaj tvoj POV nije validan, tako da stavi pravi i prestani nesto sakrivat ili suti...

alen_trapstar

Player
Player
Prijava je postana par trenutaka nakon samo dogadaja i jos sam rekao ingame da cu stavit na gradski, stoga mogao si odmah vidjet da trebas da sacuvas validan POV, ovaj tvoj POV nije validan, tako da stavi pravi i prestani nesto sakrivat ili suti...
ja sam izbriso par minuta nakon dogadjaja to jest par sekundi jer nisam mislio da postoji tolki npc na serveru da to reporta

alen_trapstar

Player
Player
a i glup si to nije ba jer se moze radit u online

bozinho1

Player
Player
Msm da je cijelom serveru jasno koja porodica ima najvise NPCeva, al ne da mi se spustat na vasu razinu...

+PROSLO JE 12H, NEMA POV-a

Ady Swayze

Sigma
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
ID 21681 dobit će kaznu za P.D. 1.7
Na POV-u od igrača ID-17603 nisu ustanovljene nepravilnosti, mogućnost pucanja kroz klime je greška do GTA
  • P.D.1.7 Svi učesnici svih događaja iz svih sfera moraju snimiti POV i održati ga u roku od 48 sati

Status
Not open for further replies.
Top Bottom