Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
12124
Players nickname
Stranac
Suspect ID
0000
Date of violation
May 23, 2023
Time of violation
21:22
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=jqFvq5PW8b0

Keller Lombardozzi

Player
Player
Ti si odbrojo 5 sec tvoja krivica sta nisi odma puco, mogo si slobodno i onda smo izasli iz auta i ja sam jurio unutra bez pucanja sto se vidi na snimku,jer sam ocito bio ravno pored vas.

Last edited:

Andelko Bakowski

♙ → ♛
Player
A ovo kao nije fear rp da 3 lika u autu dolazis sam brojat 5 sec, ako vas ja krenem kacit od danas sta ste radili dodem pitat za regrutaciju samo krenete pucat, dobili bi minimalno warn. Lp!

Andelko Bakowski

♙ → ♛
Player
Hahahah momak nauci malo pravila servera CB - namjerno tjeranje policajaca da te love, CB nije ako zelis uc u vojnu bazu i ukrast municiju.

Aleksandar Shelby

Player
Player
Hahahah momak nauci malo pravila servera CB - namjerno tjeranje policajaca da te love, CB nije ako zelis uc u vojnu bazu i ukrast municiju.
A ovo kao nije fear rp da 3 lika u autu dolazis sam brojat 5 sec, ako vas ja krenem kacit od danas sta ste radili dodem pitat za regrutaciju samo krenete pucat, dobili bi minimalno warn. Lp!
Ovo nije mjesto za raspravu! Ako ste vi bili s traxom imali ste srece da admin nije navrijeme dosao. Ugodna večer!

Luka Lucciano

👀
Player
Nakon pregleda dokaza odlucio sam Prihvatiti ovu zalbu

ID:19017 ce dobiti kaznu za G.P 6.15
ID:38498 ce dobiti kaznu za G.P 6.15​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom