Aj vidim 1 me pogodio i krenuo spamat ali na kraju me nista nije pipnulo ali sam umro pogledajte pov. Samo zelim vidjeti njegov pov kako me ubio.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ne mozes trazit pov iz getaAj vidim 1 me pogodio i krenuo spamat ali na kraju me nista nije pipnulo ali sam umro pogledajte pov. Samo zelim vidjeti njegov pov kako me ubio.
Ne ne ti mene teras da zovem jednog jedinog zangija jel?Aj vidim 1 me pogodio i krenuo spamat ali na kraju me nista nije pipnulo ali sam umro pogledajte pov. Samo zelim vidjeti njegov pov kako me ubio.
Nije ovo brawl stars buraz baguje nekad i mozda se nije cuo metak to se meni desava i skidaj bre tu masku bre npc-uAj vidim 1 me pogodio i krenuo spamat ali na kraju me nista nije pipnulo ali sam umro pogledajte pov. Samo zelim vidjeti njegov pov kako me ubio.
nije ovo za tebe idi na brawl starsAj vidim 1 me pogodio i krenuo spamat ali na kraju me nista nije pipnulo ali sam umro pogledajte pov. Samo zelim vidjeti njegov pov kako me ubio.
Nije obavezno imati pov u getusto nebi mogo trazi pov iz geta sta to znaci ovi mogu koristiti tamo cheat nekuzim
Ej bre ti imas 9 godina i smezuran kurac polakonije ovo za tebe idi na brawl stars
A sto mi diras bata Vladu bree,ima udobnu gaming chair samo....Aj vidim 1 me pogodio i krenuo spamat ali na kraju me nista nije pipnulo ali sam umro pogledajte pov. Samo zelim vidjeti njegov pov kako me ubio.
hahahahahaA sto mi diras bata Vladu bree,ima udobnu gaming chair samo....![]()
nije obavezan imati pov iz geta, ti njega mozes reportat ali on pov ne mora dostavit ni da ga ima tako da ti to ne znaci punosto nebi mogo trazi pov iz geta sta to znaci ovi mogu koristit tamo cheat nekuzim
AAJAJJAJAAJAJJ E OVO JE GENIALNO STO NE MOZE DA TE HITUJE HSHSSHSHSHSHSHSladno kacis jer sam te ubio u getu