Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
1270
Players nickname
Don_Hoxha
Administrators nickname
Bruno_Gold
Date
Jul 3, 2023
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/418347/

havemercy

Valchiny on top!
Player
Evo ovako, ja sam dostavio pov na kojem su lika prekrsili dva pravila, ubio me jedan u zelenoj zoni a drugi mi je poceo krasti auto u neskriptovanoj gz, vidi se na povu gde ostavljam auto i kako me ubijaju kasnije i mi kradu auto. Bruno je dao kaznu amo za pzz 1.1. Zelim ovo da se resi.
Evo je moja zalba: Approved - MASS RULE BREAK | ID: 9459, Veljko Grabulja-4813
evo ga pov:

Veljko Kartell

Player
Player
Evo ovako, ja sam dostavio pov na kojem su lika prekrsili dva pravila, ubio me jedan u zelenoj zoni a drugi mi je poceo krasti auto u neskriptovanoj gz, vidi se na povu gde ostavljam auto i kako me ubijaju kasnije i mi kradu auto. Bruno je dao kaznu amo za pzz 1.1. Zelim ovo da se resi.
Evo je moja zalba: Approved - MASS RULE BREAK | ID: 9459, Veljko Grabulja-4813
evo ga pov:
Lice ne gubi se vise admin je doneo ispravnu odluku ID 4813 se nigde ne pojavljuje na snimku.Za sta da ga kazni ako ga ne vidi nigde u POVU nego samo na tvom screenshotu nakon ukradenog auta.

havemercy

Valchiny on top!
Player
Lice ne gubi se vise admin je doneo ispravnu odluku ID 4813 se nigde ne pojavljuje na snimku.Za sta da ga kazni ako ga ne vidi nigde u POVU nego samo na tvom screenshotu nakon ukradenog auta.
Neka odluci Mujo i Abraham, i mene bi me bilo sramota da zbog 100k dobijem warn i moj drug warn ;)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom