Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
35056
Players nickname
Nemanja Ilicic
Suspect ID
35458, 30904
Date of violation
Aug 16, 2023
Time of violation
01:23
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=1HYl1uzvMtk

Nemanja Ilicic

Juce doso u grad.
Player
Video sam da pokusavaju da izguraju igraca koji spava u green zoni van nje i prisao sam da vidim sta se desava, vidi se na snimku da je 35458 zadao poslednji udarac i izgurao ga van kada sam prisao i pitao o cemu se ovde radi sto ga udaraju igrac 30904 se pravio lud kao da nije povezan sa situacijom dok je drugi igrac 35458 odmah priznao da ga udaraju, potom me ubija u nadi da necu videti ostatak kako ubija igraca koji spava kako bi ga probudio i mogao da ga odzepari jer ga je prethodno izgurao van GZ potom na meni radi MK, molicu administratore da dobro pogledaju video i da se kazne ovakvi igrace jer ovo nije primerno ponasanje za jednog RP igraca.

Kenox

⚜️
Player
Video sam da pokusavaju da izguraju igraca koji spava u green zoni van nje i prisao sam da vidim sta se desava, vidi se na snimku da je 35458 zadao poslednji udarac i izgurao ga van kada sam prisao i pitao o cemu se ovde radi sto ga udaraju igrac 30904 se pravio lud kao da nije povezan sa situacijom dok je drugi igrac 35458 odmah priznao da ga udaraju, potom me ubija u nadi da necu videti ostatak kako ubija igraca koji spava kako bi ga probudio i mogao da ga odzepari jer ga je prethodno izgurao van GZ potom na meni radi MK, molicu administratore da dobro pogledaju video i da se kazne ovakvi igrace jer ovo nije primerno ponasanje za jednog RP igraca.
ti ne znas sta je mass rule break

Gerrito Malchiny

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.​
  • ID 30904 dobit će kaznu za VDM.
  • ID 35458 dobit će kaznu za P.Z.Z 1.1.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom