Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
  • PLEASE PAY ATTTENTION

Before making complaint with a prefix for curator of the project please read these rules.
    1. Make complaint only in case if you already posted for high admins and they did not help you.
    2. Complaints for curator of the project ONLY for management level complaints. You can't appeal your warning or 7 days ban. You can appeal only permanent or long-term bans.

Thank you for attention! (c) Mazhor Pluxury
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
298272

Deli Ata

Player
Player
Beni neden kara listeye aldın? Evde 3 bilgisayarım var. Biz 3 kardeşiz. Hepimizin bilgisayarları ve oyun hesapları var. Sosyal kulüpler aynı değil. Ayrı ayrı oynuyoruz. Aynı internet üzerinden giriş yapıyoruz. Hesabımın yasaklı kalmasını istiyorum. Lütfen dikkat: Hesabım zaten yasaklandı..( 1.4 1'den fazla ek dolaşmaya sahip olmak yasaklandı. (göz kırpıyor) | Ceza: Ana hesap dışındaki tüm hesapların yasaklanması ve ana hesabın 60 gün süreyle askıya alınması.) Ana hesabım kalıcı olarak yasaklandı, lütfen bununla birlikte ilgilenin ve benim için güzel bir şey yapın.

Herkes hata yapar, seni seviyorum, iyi günler.

Deli Ata

Player
Player
Why did you blacklist me? I have 3 computers at home. We are 3 brothers. We all have computers and gaming accounts. Social clubs are not the same. We play separately. We log in via the same internet. I want my account to remain banned. Please note: My account has already been banned..( 1.4 Banned from having more than 1 additional roaming. (winks) | Penalty: Banning of all accounts except the main account and permanent suspension of the main account for 60 days.) My main account has been permanently banned, Please take care of this and do something nice for me.

Everyone makes mistakes, I love you, have a good day.

Deli Ata

Player
Player
Beni neden kara listeye aldın? Evde 3 bilgisayarım var. Biz 3 kardeşiz. Hepimizin bilgisayarları ve oyun hesapları var. Sosyal kulüpler aynı değil. Ayrı ayrı oynuyoruz. Aynı internet üzerinden giriş yapıyoruz. Hesabımın yasaklı kalmasını istiyorum. Lütfen dikkat: Hesabım zaten yasaklandı..( 1.4 1'den fazla ek dolaşmaya sahip olmak yasaklandı. (göz kırpıyor) | Ceza: Ana hesap dışındaki tüm hesapların yasaklanması ve ana hesabın 60 gün süreyle askıya alınması.) Ana hesabım kalıcı olarak yasaklandı, lütfen bununla birlikte ilgilenin ve benim için güzel bir şey yapın.

Herkes hata yapar, seni seviyorum, iyi günler.
I'm sorry, what I wrote in English was translated into Turkish.

Alex Odd

Chief Administrator
Chief Administrator
Your story is completely fake ))
Rejected
U have 3 PC's BUT ALWAYS play SEPARATELY course u log via same Internet ))) REALLYYYY ??? ))))

Status
Not open for further replies.
Top Bottom