Dragi Mujo Simba, na dan 05.11.2023. sam dobio ban za G.P 1.1, ja stvarno nisam imao nikakvu nameru da prekrsim ovo pravilo stim sam pokusao da vam najavim na discord, ali nisam znao da treba osobrenje sa Vase strane za ulazenje na serveru preko drugog social club-a te sam mislio da samo treba da se najavi a ne i da se ceka odobrenje sa Vase strane. Ja sam igrac koji nikad nije prekrsio ikakvo pravilo niti oravio probleme niti imao zalbe od strane drugih igraca koie moze da se vidi i proveri na forumu na mojim ID-om. Ja Vas molim da mi ovaj put progledate sto se kaze kroz prste da dobijem unban jer ja stvarno nisam imao nikakvu losu nameru da prekrsim ovo pravilo niti bilo koje drugo te u ovoj smisli da naskodim Vama ili bilo kome. Nikad nisam bio banovan za G.P 1.1 niti za G.P 1.4 niti za bilo koje drugo pravilo. Ja sam igrac koji postuje i zna sva pravila server-a te se uvek trudim da bude sve kako treba i dolikuje na ovome server-u. Ja Vas jos jednom molim da dobijem unban jer volim ovaj server i samo ovde provodim vremena.
Markus Mikhailov
Markus Mikhailov