Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
43072
Players nickname
Brando_Momcilovic
Suspect ID
31096
Date of violation
Nov 11, 2023
Time of violation
10:51
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=lIuyCoCnf0s

Brando Gagic

Player
Player
Trazio sam ga preko oglasa da pokaze POV od BITKA KOD LUKE i sa ovog informala sto me je ubio. Nije se javio.

Micaaaaaa

propali drogas
Player
Po meni je ovo cisti kill, masis sa rev, on tebe pogadja jedanput, izvlacis karabin i sprejas ga, tu mu skines nekih pola hp, on se speedboosta i stane i hita te.

Brando Gagic

Player
Player
Glibavi mali nemoj da seres po svakoj zalbi nego se prijavi ovde pa onda mozes da sudis sta i kako. Skini prvo tu zabranjenu emaru pa onda kaci snimke po yt ja bi ti dao 60 dana ali jebiga pitam se koliko i ti zato postoje Admini . Evo ovde mozes da se prijavis ako ne znas https://gta5grand.com/forum/forums/415/

Leon Depaulo

Player
Player
Lik je iz mog fama ne igra punuo zna igrati samo vikendima lik je cist moze ga admin pregledati i ovo je cisti kill pogodio te u tijelo ak se uspori pov ako ostali misle suprotno njihovo misljene pa je na vama sto ce te

Brando Gagic

Player
Player
Nek se proveri dali mu je to twink ili mu je main acc. Neka okaci demo kao sto ja kacim svaki dan po 3 puta. Svaki off topic da se kazni. Ovde smo svi da se igramo pravedno i da pokazemo ko je bolji. Ako je bolji pruzam ruku.

Yudes Nolovic

Player
Player
Nek se proveri dali mu je to twink ili mu je main acc. Neka okaci demo kao sto ja kacim svaki dan po 3 puta. Svaki off topic da se kazni. Ovde smo svi da se igramo pravedno i da pokazemo ko je bolji. Ako je bolji pruzam ruku.
pa bolji je lik od tebe ne branim nikog nit nista ali to je cist kill sta se blamiras kacis zalbu druze ubio te ko nista to sto se ti ne znas pucat to je drugo ono mene bi bilo sramota da okacim vakvu zalbu isusa mi cist kill

Relja Shayk 🔥

Dont get mad, get everything 💸
Player
Nakon pregleda dokaza, odlucio sam da odbijem ovu zalbu.

Na POV-u nema sumnjive situacije.
Nedovoljno dokaza
Pucali ste se 1v1 na otvorenom.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom