Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
25998
Players nickname
Domba Corleone
Administrators nickname
Max
Date
Dec 15, 2023
Time
8:54
Proofs
https://gta5grand.com/forum/members/51830/

Domba

Player
Player
Vec drugi put me admin zatvara, na snimku se cuje da sam brojao vreme i ovaj igrac je poceo da bezi namerno zato sto je bio low dalje od svog auta a rekao je da ide znaci logicno udje u auto i ode a on je kao poceo da trci hteo je da me rokne ja sam izbrojao vreme i ubio sam ga opet me zatvarate za ovakve gluposti.
Znaci igrac je samo trebao da kaze evo bezim i udje u auto i pobegne a on kao trci negde plus se vidi na snimku kako je stao pa sam ga puknuo sto je logicno da cu ga ubiti em nece da ide u svoja kola em je tu stao hteo vrv hranu da pojede ali nije stigao normalno

Milan Verstappen

Player
Player
Vec drugi put me admin zatvara, na snimku se cuje da sam brojao vreme i ovaj igrac je poceo da bezi namerno zato sto je bio low dalje od svog auta a rekao je da ide znaci logicno udje u auto i ode a on je kao poceo da trci hteo je da me rokne ja sam izbrojao vreme i ubio sam ga opet me zatvarate za ovakve gluposti.
Znaci igrac je samo trebao da kaze evo bezim i udje u auto i pobegne a on kao trci negde plus se vidi na snimku kako je stao pa sam ga puknuo sto je logicno da cu ga ubiti em nece da ide u svoja kola em je tu stao hteo vrv hranu da pojede ali nije stigao normalno
Napisi naslov G.P 6.15 I Max Salvatore

Domba

Player
Player
Ne znam kako da prepravim ali svakako na mom jailu ne pise max salvatore nego samo Max nije ni stavio svoje prezime

Status
Not open for further replies.
Top Bottom