Dobro Veče Mujo i Abrahame mislim da ovaj igrac ima puno zalbi na ovom projektu i zaslužio je da dobije Perma Ban.Posto konstantno krsi pravila a i bio je banovan za P.D 1.7.Poslacu sada nekoliko linkova sa foruma.
Igrač zaslužuje blacklistu/perma ban
Approved - G.P 6.15 I 19620
Sve se vidi u pov. Ja i braca iz fama smo malo krali panele 24.12. dok nas ovi likovi ( svaki dan krse osnovna pravila) redovno pucaju bez brojanja. Kao sto se vidi pucaju sa tuđeg krova i bez brojanja. Molim da se svaki off topic kazni. Pozdrav od Iris.
gta5grand.com
Approved - PD 1.22 I ID 19620
Zahtevam POV od igraca 19620 sumnjam da je hteo sa parasutom da udje u zonu informala ali mu se parasut nije otvorio. U 0:06 sek se moze vidite ID od igraca.
gta5grand.com
Approved - PZZ 1.3 | ID:19620
nemam sta rec dokle ce dogurat ovaj server zbog debila koji failuju ovo mi je vec 6 7 zalba od jutros
gta5grand.com
Approved - MG,FearRp,VDM,PG,RDM,CR | 3698,13203,23992
U ovom drugom snimku id 13203 je krenuo da puca kada je pandur krenuo da puca cisto da se zna znaci nije rdm niti je ista prekrseno od strane 13203a 2. U prvom snimku vam je bilo odbrojano da izadjete iz vozila i niste ispostovali i krenuo sam da pucam druže prekršio si fear rp ne bojiš se za...
gta5grand.com
Approved - Geto pravilo 1.4 | id:0000
Nakon zavrsene racije,krenuli su da random pucaju svuda po getu i po hq.
gta5grand.com
Approved - LTA ID 19620
Sve se vidi na POV ali lik je pucao sa Heavy Sniper po nas mi smo ga ubili imam ako treba POV od 10 min to je zamenik Nacalnica PD-u Prvo je uradio Fear rp a onda za da ne izgubi Heavy Sniper i Light Machine uradio je LTA ako kaze da mu je Crashovalo ili tako nesto nemoze da mu Crasha odma...
gta5grand.com
Approved - LTA I ID:19620
Pljackali smo lice iz LSPD i tokom pljacke napravilo LTA sve se vidi na POV-U.
gta5grand.com
Approved - Pcovanje majke,familije,sestre | 21225,21236
Likovi pcuju majku,familiju,sestru zato sto smo ih uhapsili spored zakonom za 13.40 Nepotcinjenost.
gta5grand.com
Approved - RDM CR FearRP | 19574 19620
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu. Žalbu ostavljam kuratoru LSPD-a.
gta5grand.com
Approved - PG I ID 19620,19165
Postovana Administracijo, Na pocetku da napomenem Da napomenem da nemam nista protiv LSPD organizacije,niti prema bilo kojoj drugoj Org.Razlog ove zalbe,je ta sto najvjerovatnije Doticni iz videa nisu razumjeli svoju biografiju kako treba.Na pocetku se vidi,da me doticni Dize sa puskom.(Primjeti...
gta5grand.com
Igrač zaslužuje blacklistu/perma ban