By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!i cita non rp chat na glasmalo zvuk zuri ne znam zasto. Nakon sto me ubio drzi pumparicu u ruci i skuplja sa istom, moju sa poda
kako ti znas da ja nisam sam sa sobom pricao i da sam se sprdao za papiric a makao sam bio pusku i pokupio a ti momak dolazis baitas i em krsis odje glavno pravilo po imenu G.P 6.17 svi slojevi moraju bit snimljeni !!!!i cita non rp chat na glas
svaki sloj je snimljen ne znam o cemu pricas ti decko zvuk malo zuri pusku makao nisi jasno se vidi u snimku za pg ces dobiti garant jer ti ida imas biografiju to podrazumeva kao sto si napisao u njoj pistoljem i tejzerom a ne puskom koja u sebi ima minimum od 3.2 do 3.5kgkako ti znas da ja nisam sam sa sobom pricao i da sam se sprdao za papiric a makao sam bio pusku i pokupio a ti momak dolazis baitas i em krsis odje glavno pravilo po imenu G.P 6.17 svi slojevi moraju bit snimljeni !!!!
morao sam da alt tabujem jer mi je ceo ekran od kompa bio crn iz nekog razloga jer mi je graficka u ***** i jako cesto mi se black screenuje sve i freezuje molio sam boga u tom trenutku da mi ucita igricu nakon drugog alt taba stiskao sam I da otvorim inventar da bih uzeo pancirsvaki sloj je snimljen ne znam o cemu pricas ti decko zvuk malo zuri pusku makao nisi jasno se vidi u snimku za pg ces dobiti garant jer ti ida imas biografiju to podrazumeva kao sto si napisao u njoj pistoljem i tejzerom a ne puskom koja u sebi ima minimum od 3.2 do 3.5kg