Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Pzz 1.3,Fear rp I 2274,49737,43099

Status
Not open for further replies.
Your ID
19177
Players nickname
straxi nedelaa
Suspect ID
0000
Date of violation
Jan 22, 2024
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/OsiVtPzCv2I

Straxi

Player
Player
uradili su fear rp sto se vidi na snimku svo troje ako su svi u fam daj te im warn i pogledaj te u logove da li je neko livao od njih od kad sam postavio zalbu hvala
pzz 1.3 +fear rp je uradio id 49737 bojegao na black ako nisu fam daj te mu jail i warn
fear rp 2274 je uradio ako nisu fam samo mu dajte jail
Pzz 1.3+fear rp 43099 uradio ako nisu fam samo mu dajte warn+jail

Last edited:

Blasko Stojkovic

Player
Player
Pozdrav,na snimku se vidi kako ja (49737) sam imao 2 puske na glavi,imambiografiju
da idem 2v1 i + igrac 19177 je pokusao da uradi mk odnosno da me dovrsi...Pa vi vidite kako cete i sta ce te.

Last edited:

Straxi

Player
Player
Pozdrav,na snimku se vidi kako ja (49737) sam imao 2 puske na glavi,imam papiric da idem 2v1 i + igrac 19177 je pokusao da uradi mk odnosno da me dovrsi...Pa vi vidite kako cete i sta ce te.
HAHAHAHAHAHAHhaahhahaahahHahahH 2 puskse na glavi i jedan da te roba zzzz
I nisam htio mk htio sam u pod puca ali sam previse precizan jbg

Straxi

Player
Player
Pozdrav,na snimku se vidi kako ja (49737) sam imao 2 puske na glavi,imambiografiju
da idem 2v1 i + igrac 19177 je pokusao da uradi mk odnosno da me dovrsi...Pa vi vidite kako cete i sta ce te.
i nema veze da ako nije fear jer si uradio pzz 1.3 jos bolje veca kazna za tebe caooo😘

Luka Angell

Leader
Leader
uradili su fear rp sto se vidi na snimku svo troje ako su svi u fam daj te im warn i pogledaj te u logove da li je neko livao od njih od kad sam postavio zalbu hvala
pzz 1.3 +fear rp je uradio id 49737 bojegao na black ako nisu fam daj te mu jail i warn
fear rp 2274 je uradio ako nisu fam samo mu dajte jail
Pzz 1.3+fear rp 43099 uradio ako nisu fam samo mu dajte warn+jail
Decko ti da nisi sebican i tvrdoglav mozda bi uzeli nesto a ti si nedokazano dete ja sam lepo pito da mi ponovis kako se podizu ruke ti mi brojis 5 sekunde? Ne razmisljas dal sam te cuo bas zato nisam teo ti da me robas al mogo je neko bilo ko drugi da me roba nije mi problem dao bi sve ali to je samo cist dokaz da si sebicno i nedokazano dete.

Straxi

Player
Player
Decko ti da nisi sebican i tvrdoglav mozda bi uzeli nesto a ti si nedokazano dete ja sam lepo pito da mi ponovis kako se podizu ruke ti mi brojis 5 sekunde? Ne razmisljas dal sam te cuo bas zato nisam teo ti da me robas al mogo je neko bilo ko drugi da me roba nije mi problem dao bi sve ali to je samo cist dokaz da si sebicno i nedokazano dete.
Hahaha eto sta pricas nije sebicno nego sam ja dosao da te robam ko si ti kao taoc da odlucujes ko ce te robati zato ces i leteti

Luka Angell

Leader
Leader
Isto da te pitam kojim slucajem nisi li mozda prekrsio Geto.P. 1.12 ja sam ispunio uslov podio sam ruke.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Prihvaceno

ID 2274 dobit ce kaznu za FearRp

- Nemate straha za svoj zivot dok imate uperene puske nemate pravo da birate ko ce da vas roba vi , vec treba da slusate svaki zahtjev radi svog straha za zivot , takodje cak i da zanemarimo to iskoristavanje toga da ne znate da dignete ruke iako znate spada pod FearRp

ID 49737 dobit ce kaznu za PZZ 1.3

- Istina niste imali vise od 1 osobe pored vas sa puskom u 1 momentu cime tehnicki vi licno bjezanjem ne krsite FearRp ali zato bjezanjem na BlackMarket koji je Green Zona krsite PZZ 1.3

ID 33528 dobit ce kaznu za PZZ 1.1

- Ako on pobjegne u Green zonu to ne znaci da vi smijete da pucate ka njemu dok je on u granicama Green zone , samim time posto ste to uradili krsite PZZ 1.1 , pucanje / ubijanje u GZ je STROGO zabranjeno

ID 43099 dobit ce kaznu za PZZ 1.3 + FearRp

- Bjezanje u Green zonu kako bi izbjegao RP takodje dok ste imali puske na glavi sto je FearRP​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom