Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
34660
Players nickname
Martin Blacck
Suspect ID
54224
Date of violation
Feb 23, 2024
Time of violation
16:43
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=GixfsCeezOc

Martin Blacck

Player
Player
Dobar dan postovano administracijo,mi idemo pokrast panele pricamo sa likom i od jednom pucaju nas berlusconi za hevy sniperima plus bez brojanja pobijaju nas i dojdju i kurcese.Molim vas resite ove likove.
Hvala vam puno imajte ugodan dan.

Profa00

Player
Player
Dostavi celu situaciju POV ja koliko znam tu je kuca njiova kako su oni znali da cete bas tu stojat mora da ste pre toga napravili nesto

i zvuk se opste ne cuje sta pricaju hm?

Video nije snjiman u celosti vec je Cutovan 0:22 sekunde se moze primetiti

hx01

Player
Player
Dobar dan postovano administracijo,mi idemo pokrast panele pricamo sa likom i od jednom pucaju nas berlusconi za hevy sniperima plus bez brojanja pobijaju nas i dojdju i kurcese.Molim vas resite ove likove.
Zamisli stavljas pov a prvi si poceo ovo nema nigde?

ruta24

Player
Player
pov nije od pocetka situacije ne cuje se lepo zvuk
ja nez sta tu tacno treba da se vidi

Zoki Roki

Senior Administrator
Senior Administrator
Samo da znate ovi ljubisati kasnije isto idu sa snajperima na istu poziciju i pucaju sa iste imam pov ako hocete

Dragan Gago

Player
Player
a kralju nemam veze sa ovom zalbom ali vas 4 dobivate za FearRP nemate strah za zivot,pustate namejrno da vas ubije.
ynaci vama varn ide

Status
Not open for further replies.
Top Bottom