Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
32320
Players nickname
Manee Novak
Suspect ID
52473
Date of violation
Mar 12, 2024
Time of violation
19:41
Proofs
https://youtu.be/ar6e-654YRE

Mane Novak

🫡
Player
U videu se jasno vidi i čuje kako se igrač pod id 52473 dere i puče nas šakama te nam neda da naravimo normalan rp kao što smo započeli ovu situaciju, te me na kraju videa još i vrijeđa za nacionalnost te mi govori da sam gorila! Uglavnom sve se može vidjeti na pov-u. Hvala na čitanju!

Neo Gaultier

Player
Player
mogao bi i dostaviti duzi pov koji nije izrezan u kojem ti mene vrijedas i govoris mi da sam retard,majmun,deriste...

Neo Gaultier

Player
Player
i snimas sa zabranjenim softverom sta je kolko ja zna 6.17 i volio bih da se kazni

Andelo_Nekci

Nis
Player
lagano ne placite dobicete ban oba dvoje samo ovaj 52k mozda nece al za tebe brate imam spremna 3 pova… znaci nacionalizam + 3.2 i nest jos moram vidjet

Mane Novak

🫡
Player
Također slobodno kaci jer ja znam da to ne radim, no hvala sto se brines za mene!
To sto ste vi njegovi prijatelji pa ga branite to je sasvim u redu i podržavam to!
No ovo je između mene njega i administratora ne između vas.

Andelo_Nekci

Nis
Player
Dobro ali kako se moze i vidjeti ovo nije pocetak rp situacije jel se vidi da si napravio krug autom i poceo snimatibi tocno si poceo trcati prema njemu

Mane Novak

🫡
Player
Dobro ali kako se moze i vidjeti ovo nije pocetak rp situacije jel se vidi da si napravio krug autom i poceo snimatibi tocno si poceo trcati prema njemu
Ne nego kao sto se vidi išao sam do prijatelja koj je bio sa njima te me zvalo da dođem vidjet kako se taj lik ponaša ne mješaj se kad ne znaš sta je bilo

Mane Novak

🫡
Player
lagano ne placite dobicete ban oba dvoje samo ovaj 52k mozda nece al za tebe brate imam spremna 3 pova… znaci nacionalizam + 3.2 i nest jos moram vidjet
A kolko vidim ti mene još uvjek nisi okačio ja cekam da još uvjek čekam to

nenilem000

Player
Player
aj bre druze sta ti kacis lik te nije vredjao ako ovaj decko dobije kaznu ja stvarno ne znam dali moze da se dobije kazna za ovo

Zaki Swayze

Player
Player
nakon pregleda dokaza odlucio sam prihvatiti ovu zalbu
id (52473) ce dobiti kaznu za CD
ovaj id koji je postavio zalbu ne treba duzi POV jer jer igrac kaznjen

Status
Not open for further replies.
Top Bottom