Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
58092
Players nickname
Radoje Teyebo
Suspect ID
1258
Date of violation
Apr 26, 2024
Time of violation
6:53
Proofs
https://youtu.be/RpjUB4qDQNk

Radoje Angel

Player
Player
Sve se vidi u POV-u, seo sam u kola i krenuo slucajno ga udario jer imam problema sa tastaturom a on mi je rekao da sam "retard". Zelim da se ovo kazni i da ovakvi odmore bar malo. I ova pesma se cuje sa discorda zanemarite to.

Jack_Gotti

Player
Player
Sve se vidi u POV-u, seo sam u kola i krenuo slucajno ga udario jer imam problema sa tastaturom a on mi je rekao da sam "retard". Zelim da se ovo kazni i da ovakvi odmore bar malo. I ova pesma se cuje sa discorda zanemarite to.
Pozdrav draga administracijo istina je da sam to rekao jer vec po koji put mi se desava da me ljudi gaze. G.P.3.1 pravilo kaze : Da je zabranjen svaki vid OOC vredjanja. Ja njega ovde nisam OOC uvredio ja sam njemu ovde uvredio karakter sa reci *bravo retarde* + sto se takodje na ovom njegovom snimku vidi da me je namerno zgazio i da ide sa leve strane pravo u mene na skroz desnoj , da je hteo da me izbegne i ne udario isao bih levo a ne "pravo u mene i izvlacio se na tastaturu".Opravdanje po mom ne moze da bude da mu tastatura ne radi ili slicno jer svaki drugi random igrac ili ja mogu da pokusam da se izvucem na tastaturu , mis ili mikrofon kao on ovoga puta.Takodje pov traje manje od 60 sekundi. Hvala administracijo i molio bih vas da dobro ovo pogledate jer ja mislim da ovo nije razlog za kaznjavanje.

Radoje Angel

Player
Player
Pov jeste kraći od 60 sec ali tu je počela situacija i tu se završila. Ne vidim razlog za dužim povom. I ovo za vdm nije problem nek dobijem kaznu ako treba ali ja sam rekao istinu, ne radi mi tastatura lepo.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Prihvaceno

ID 58092 dobit ce kazna za VDM

Jasno se vidi vasa namjera na pocetku POV-a zaobidjete banderu koja je na putu i zabijete se u igraca , da je bio problem do tastature pri kretanju sa autom onda bi se zabili i u banderu na samom pocetku , vi ste je perfektno zaobisli i udarili igraca

ID 1258 dobit ce kaznu za GP 3.1

Rjec " Retard " zabranjena je u svim chatovima ukljucujuci i glasovni i spada pod OOC uvredu ne bitno na situaciju dal je IC ili OOC situacija !

Status
Not open for further replies.
Top Bottom