1. Vaše ime IRL: Julio
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: Gmt/Utc +2
4. Prosjek online po danu : 7-8 sati
5. Vaš Discord: _miske_
6. Vaše ingame ime : Somi Apcalone
7. Vaš ID: 43354
Dodatne informacije
1. Lider za..... Blood Street Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
Zelio bih biti lider ove organizacije jer mi se svidja njen HQ i nisam nikad bio lider niti admin , a u bloodsima sam uvjek bio HC i sad bi se oprobao u ulozi lidera
Zelio bih vratiti iz mrtvih ovu organizaciju jer prosli mandat nije nesto bila jaka (napravio bih je najjaktivniom organizacijom na serveru)
Smanjio bih komunikaciju preko discorda i povecao komunikaciju IG . Osnivao bih Grafit Team koji bi bojali Gheto da bude crven . Imao bih svoje Gheto Clenere kojim bi im bio poso da u ghetu samo budemo mi crveni . Za ulazak u organizaciju potrebno je imati 7+ godina u drzavi i 13+ (ooc) . Strogo bih ispitivao za ulazak u organizaciju . Svako pravilo koje se prekrsi bilo bi strogo kaznjavano
Rankovi:
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: Gmt/Utc +2
4. Prosjek online po danu : 7-8 sati
5. Vaš Discord: _miske_
6. Vaše ingame ime : Somi Apcalone
7. Vaš ID: 43354
Dodatne informacije
1. Lider za..... Blood Street Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
Zelio bih biti lider ove organizacije jer mi se svidja njen HQ i nisam nikad bio lider niti admin , a u bloodsima sam uvjek bio HC i sad bi se oprobao u ulozi lidera
Zelio bih vratiti iz mrtvih ovu organizaciju jer prosli mandat nije nesto bila jaka (napravio bih je najjaktivniom organizacijom na serveru)
Blood street Gang je bila moja druga organizacija i zapalo mi je za oko njena boja i clanovi, clanovi su bili jako snalazljivi .
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Smanjio bih komunikaciju preko discorda i povecao komunikaciju IG . Osnivao bih Grafit Team koji bi bojali Gheto da bude crven . Imao bih svoje Gheto Clenere kojim bi im bio poso da u ghetu samo budemo mi crveni . Za ulazak u organizaciju potrebno je imati 7+ godina u drzavi i 13+ (ooc) . Strogo bih ispitivao za ulazak u organizaciju . Svako pravilo koje se prekrsi bilo bi strogo kaznjavano
Rankovi:
- Suspend
- New Boy
- Gangster
- Diler
- Grafit Team
- Grafit Team Leader
- Ghetto Cleaner
- Gheto Expert
- Turfer
- Encofer
- O.G