Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Your ID
18969
Players nickname
Laci Amilagano
Suspect ID
36183
Date of violation
Jul 22, 2024
Time of violation
15:29
Proofs
https://streamable.com/7wfp2a

Noa Bolo

KTM 🧡
Player
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Dostavite pov cele situacije. Rok 6h.

Sheky Benz

Player
Player
Zahtevam od igraca Da dostavi POV od kad je on krenuo da me puca bez ikakvog razloga i da mi broji pred informal i da me ubije !!!

Sheky Benz

Player
Player
Sve se vidi na pov-u ubija bez brojanja i to pred event.
najgore je sto oces da kacis druge a neces da ostavis POV od kad si krenuo bez ikakvog razloga da mi brojis na ulicu i krenes da pucas to nece se moj ti gde ce ti zivot..

LaciGOD

Player
Player
Zahtevam od igraca Da dostavi POV od kad je on krenuo da me puca bez ikakvog razloga i da mi broji pred informal i da me ubije !!!
A to sto ti nakon sto me ubijes dolazis do mene i govoris smrdo smrdljivi, jel to nečeš spomenuti.

LaciGOD

Player
Player
najgore je sto oces da kacis druge a neces da ostavis POV od kad si krenuo bez ikakvog razloga da mi brojis na ulicu i krenes da pucas to nece se moj ti gde ce ti zivot..
počeo sam da ti brojim jer me pratis kolima i udaras cijelo vrijeme naravno da cu da ti brojim da se odmaknes, ajde dostavi ti pov od početka cijele situacije. Evo Noa to ti je cijela situacija udara kolima ja mu brojim da se odmakne ne odlazi nego me udara kolima nakon toga me ubije i govori da sam smrdo smrdljivi.
A tebi sheky porucujem da zalim sto sam ti pomogao da se vratis na grand jer nisi znao kako da rijesis 2FA i nakon sto sam ti pomogao ispadas malo govno. Pozdrav

Sheky Benz

Player
Player
počeo sam da ti brojim jer me pratis kolima i udaras cijelo vrijeme naravno da cu da ti brojim da se odmaknes, ajde dostavi ti pov od početka cijele situacije. Evo Noa to ti je cijela situacija udara kolima ja mu brojim da se odmakne ne odlazi nego me udara kolima nakon toga me ubije i govori da sam smrdo smrdljivi.
A tebi sheky porucujem da zalim sto sam ti pomogao da se vratis na grand jer nisi znao kako da rijesis 2FA i nakon sto sam ti pomogao ispadas malo govno. Pozdrav
Pozdrav nisam znao da si ti al svakako brate ja sam stajao pored tebe i nista ti nisam uradio mozda sam te 2 puta udario tako da ne znam st abih ti rekao a samo si bez ikakvog razloga ti izaso iz kola i pucao pa jbg sad

Noa Bolo

KTM 🧡
Player
Nakon pregleda dokaza odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
Greške nisu ispravljene u zadanom toku.

Top Bottom