Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Ban Evading ID 47781 47785 73754 70380

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
66810
Players nickname
Rusmir Rekic
Suspect ID
73754
Date of violation
Mar 31, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/JfpUKrt

Rusmir Rekic

Player
Player
Andrej Macher 47781 (main), Andrej Vip 47785 (twink) koji je dobio trajni ban na projektu igra i krsi i dalje pravilo BAN Evading na akauntu pod imenom Lekso Scream 73754 (cetvrti acc) znam jer mi je on rekao i pokazivao da igra na tom akauntu tako da molim administraciju da vise resi ovog toksicnog coveka sa aprojekta jer sve vredja ponizava i psuje, stvarno mislim da ovakvi ljudi ne trebaju igrati na projektu. lik koristi i cheat.
Takodje je vec jednom dobio za BAN Evading na akauntu Pudlica Macher 70380
+
LINK - LINK -

flasksilo

Player
Player
Andrej Macher 47781 (main), Andrej Vip 47785 (twink) koji je dobio trajni ban na projektu igra i krsi i dalje pravilo BAN Evading na akauntu pod imenom Lekso Scream 73754 (cetvrti acc) znam jer mi je on rekao i pokazivao da igra na tom akauntu tako da molim administraciju da vise resi ovog toksicnog coveka sa aprojekta jer sve vredja ponizava i psuje, stvarno mislim da ovakvi ljudi ne trebaju igrati na projektu. lik koristi i cheat.
+
LINK - LINK -
tebi je bas dosadno?

flasksilo

Player
Player
+
LINK - LINK -
hahahah kaze lik koristi cheat :geek::geek::geek::geek::devilish::devilish:

Status
Not open for further replies.
Top Bottom