Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
39029
Players nickname
Dukic_Washington
Administrators nickname
Tarik Fallcone
Date
Apr 13, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/qvX4x30

Dukic28

Player
Player
Poštovana administracijo prije svega zelio bih da se izivnim familiji "Mucijevi Andjeli" i igracu Kristijan Alcapone za ono što sam uradio.Naime ja sam familiji napao trkacku sferu i igrac koji je branio sferu me je okrenuo autom kako ja ne bi uspio osvojiti pobjedu.Takodje sam bio jako nervozan toga dana i bio bih zahvalan da familija prihvati moje izvinjenje i da ce administracija uvažiti moje izvinjenje i dati mi Unban.Sa duznim poštovanjem Dukic Washington.

Evo link zalbe: Search results for query: 39029

Dukic28

Player
Player
Poštovana administracijo prije svega zelio bih da se izivnim familiji "Mucijevi Andjeli" i igracu Kristijan Alcapone za ono što sam uradio.Naime ja sam familiji napao trkacku sferu i igrac koji je branio sferu me je okrenuo autom kako ja ne bi uspio osvojiti pobjedu.Takodje sam bio jako nervozan toga dana i bio bih zahvalan da familija prihvati moje izvinjenje i da ce administracija uvažiti moje izvinjenje i dati mi Unban.Sa duznim poštovanjem Dukic Washington.

Evo link zalbe: Search results for query: 39029

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Ispravi format

Status
Not open for further replies.
Top Bottom