Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
41759
Players nickname
Alex santos
Suspect ID
58418
Date of violation
Apr 20, 2025
Time of violation
00
Proofs
https://streamable.com/jcqw5o

THEbest

Player
Player
Krsi prvo CR nakon toga igrac izlazi i krece da puca imam screen da je to igrac suvozac
evo dokaz da suvozac koji se na kraju klipa viid kako drzi pusku sa kojom je pucao to je on u sivom duksu dokaz-za-pucanje hosted at ImgBB pucac hosted at ImgBB
oni su state org i uzimaju rente da bi nas udarali a da nas drugari njihovi hapse to sto su nesposobni da nas kroz roleplay uhapse zalim slucaj ....

Lux luxus

Player
Player
nije pocetka situacije

i na pov se ne vidi koji id puca jell 65451 ili 58418
+ ovo nije cr zaleteo se
+ self report sam si udaro ljude znaci

ako bud do doka da se kaznjavaju stvari zahtevam svi na taj pov koje su pravilo prekrsili da se kazne

THEbest

Player
Player
Ti ne mozes nista da zahtevas ovo se vidi da ste me napali bez ic razloga ajde ne smaraj me sada cuti i cekaj demorgan

THEbest

Player
Player
nije pocetka situacije i na tvom povu se kurac vidi
Ne vaspitano dete si , ne vidi se kurac nego se vidi kad ste vi dosli do mene adminu to treba ja sam cekao bracu a vi ste mene napali jos sam cas upozorio da se sklonite. Naucite pravila ja bi vama koji izmisljate pravila lepo zabranio pa da vidimo onda

THEbest

Player
Player
Sve se vidi kako cekam kolege sahp me juri ja kazem bezi i jos mi ne salju poruku samo me drugari njihovi namerno udaraju i pucaju udaraju i pucaju imate dokaze i video i photo dokaze

Refko Navaro

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam prihvatiti ovu žalbu.
ID 65451 dobit ce kaznu za CR,
ID 41759 dobit ce kaznu za PG
ID 74729 dobit ce kaznu za Fail RP
ID 58418 dobit ce kaznuz a G.P 6.15​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom