By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ali ti locka na lika druzee![]()
Šta ''locka''? Brate niti jednom nije lockovalo ni najmanje bukv clean kill napravioali ti locka na lika druzee
gdje ces u zidkralj lepi 2 od 2 ko da je nis
on je taj prati kroz bush jos mi zalepi 2 od 2 da da cleanŠta ''locka''? Brate niti jednom nije lockovalo ni najmanje bukv clean kill napravio
Clean je vidi se tebi na pov da ste se dulje pucali tkd znao je da si tamo i samo te izpratio na drugi metak nema tu nikakvog ''locka'' i slicnoon je taj prati kroz bush jos mi zalepi 2 od 2 da da clean
au brate sta ti pricas aj samo ucuti plsClean je vidi se tebi na pov da ste se dulje pucali tkd znao je da si tamo i samo te izpratio na drugi metak nema tu nikakvog ''locka'' i slicno
kao prvo ne znam sta je tu za traziti pov lik na otvorenom je moze ga bilo ko 2 puta pogoditi al ocigledno postalo je normalno traziti pov za svastaPregledano
Zahtevam da ID 74321 dostavi svoj POV sa eventa snimanje preduzeca 25.04. 1:06 gde se vidi kako je ubio ID 4542.
Rok 6h
buraz vidi se da oces ban da namestis nisi valjda toliko glup kad si 4k idon je taj prati kroz bush jos mi zalepi 2 od 2 da da clean