Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
38147
Players nickname
Cezar Reyli
Suspect ID
43053
Date of violation
Apr 27, 2025
Time of violation
23:00
Proofs
https://streamable.com/uhic92

Lukaa Alitovic

I vas deset da se skupi lice realno smo skuplji
Player
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu. Dostavite duzi POV od pocetka situacije
Za dostavljanje duzeg POV-a imate 12 sati

Miki Dolor

Player
Player
To nije pocetak situacije i kao sto ti je Aldin napisao muzika ti trešti u povu i nista se ne cuje.. to nije pocetak situacije.. pokusavas namjestiti ban kako je rekao i sam Aldin ali steta sto nema pravila koji bi tebe banovao za pokusavanje namjestanja bana

Cez Reyli

Player
To nije pocetak situacije i kao sto ti je Aldin napisao muzika ti trešti u povu i nista se ne cuje.. to nije pocetak situacije.. pokusavas namjestiti ban kako je rekao i sam Aldin ali steta sto nema pravila koji bi tebe banovao za pokusavanje namjestanja bana
kad je prije izbrojao 5 sekudni cim sam otisao je pucao ne budi glup

Domo Doublade

Cijenim tuđe, volim svoje - tako sam naučio❤️
Leader of unofficial org
decko tvojima je brojano 5 sec a to sto pokusavas mi nabit drugi warn a jbg i jos ti uz to muzika do jaja tresti prijatelju moj :)
i usput decko stavi pov gdje je Teici brojano 5 sec kada se penjao na krov tada je dobio metak i onda su tvoji krenuli pucat po meni

Miki Dolor

Player
Player
Jedini si ti tu glup decko u bazenu si bio i muzika ti tresti nista se ne cuje majmunko mali mogo vam je brojati jer nemate oružje u rukama i radite PG plivate s pancirima doduse ne svi ali ono vidi se 😗

Lukaa Alitovic

I vas deset da se skupi lice realno smo skuplji
Player
Nakon prgleda dokaza odlucio sam ODBITI ovu zalbu
Na POV-u se ne vidi jasno dal je igrač brojo, radi čega je brojo i sl. tako da ne mogu zakljuciti da li je prekrseno G.P 6.15
Takodje nemogu jasno da cujem zbog glasne muzike

Status
Not open for further replies.
Top Bottom