Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
26071
Players nickname
Vuk Shark
Administrators nickname
Tica Abyss
Date
May 14, 2025
Time
0000
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1025294/

NikVuky

Player
Player
Draga administracijo,

Izvinjavam se sto vam opet pisem, ali mijenjao sam sc imena pa zbog toga nijesam siguran ipak mi je staro ime Vukalstone. Molim vas da mi oprostite nije nikakav pokusaj necega loseg stvarno mi se jako igra a proslo je dvije godine od kada igram na serveru.

Pozdrav :)

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Da li mozes da nastavis da igras na tom Social Clubu ?

NikVuky

Player
Player
Da li su informacije koje sam vam dao ok, treba li vam jos neka informacija od mene kako bih mogao dobiti unban.

NikVuky

Player
Player
brate sto to pises u moju zalbu imas svoju pa pisi tamo nemoj meni da pravis problem da ispada kao da te saljem da ga pozurujes kada bude razmotrio reci ce odluku

NikVuky

Player
Player
Draga administracijo,
Ne zelim da vas pozurujem ili nesto slicno ali zelim da znam kakva je situacija oko moga unbana ima li neki problem ili slicno i mogu li kako da vam pomognem dam neke jos detalje, informacije .... Stvarno mi se bas igra i ne mogu da iscekam da opet igram na serveru ali evo proslo je sedam dana od kad sam postavio zalbu. Molim Vas recite mi ukoliko treba bilo sta jos da uradim kako bih mogao opet zaigrati na nasem serveru
Pozdrav

Status
Not open for further replies.
Top Bottom