By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!gde si ti sine bio kad smo Dzasper i ja cepali luke, jos si ti zelen...Imam ful helt lik jednim metkom sotke me ubio ni sok nepomaze ako imam ful da me ubije nerazumijem taj njegov kil mene?? ocu bas da vidim pov
samo si preloskakav zelen sta ti pricas??
brat moj iz phoenixa <3samo si prelos
jao vi mi se hustleri javljate bio sam par dana kod vas i dokazali ste se kao male pickice samo su mare i par njih dobri na sverama ubijate svojesamo si prelos
Reci im stefanejao vi mi se hustleri javljate bio sam par dana kod vas i dokazali ste se kao male pickice samo su mare i par njih dobri na sverama ubijate svoje
Dodji sa mnom 1 na 1 da ti pokaze hustler ko je cale...jao vi mi se hustleri javljate bio sam par dana kod vas i dokazali ste se kao male pickice samo su mare i par njih dobri na sverama ubijate svoje
Pa mi bas i nismo pickce ti si izaso jer nisi bio na listi ni za jedan event jer si prelos samojao vi mi se hustleri javljate bio sam par dana kod vas i dokazali ste se kao male pickice samo su mare i par njih dobri na sverama ubijate svoje
I revom si ga pogodio 2 metka od 6 i sotkom 1
tvoj te hitao ali ocete njemu ban da namjestite i jos trazite pov sa bitke kod lukeImam ful helt lik jednim metkom sotke me ubio ni sok nepomaze ako imam ful da me ubije nerazumijem taj njegov kil mene?? ocu bas da vidim pov
Nisam ga ja ubio? Ja sam id 37531Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Zahtevam da id 37531 dostavi svoj POV kako je ubio id 36584 na Bitci kod luku 18.05 u 10:19.
Rok 16h