By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Duša moja se pronašla uvrijeđenim.Sve se vidi i čuje u povu.
Ma ne ja vrijeđam i psujem a oni meni tepajuKazu Neandertalac, propali abortus xD Odoste momci za 3.2 pozz
Može mu seA vrhunac pijes sokic za 20% napada za panele HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
kao što se vidi ni blizu neznaš šta je 3.2 srce mojeKazu Neandertalac, propali abortus xD Odoste momci za 3.2 pozz
g.p 3.2 je spominjanje roditelja što je strogo zabranjeno u bilo kakvom kontekstuKazu Neandertalac, propali abortus xD Odoste momci za 3.2 pozz
Zamisli sokas se za masinu za stampanje daj brate jesmo realni i najveci si npc i vidi se da si pravi forum warriorSve se vidi i čuje u povu.
Neandertalac kao i propali abortus se nigdje u RolePlayu GTA ne pominje tu.Tako da su ti ostale OOC stvari.g.p 3.2 je spominjanje roditelja što je strogo zabranjeno u bilo kakvom kontekstu
g.p 3.1 ooc vrijeđanje (što u ovom slučaju nije niko prekršio ni mi ni vi )
neznas se pise odvojeno "Ne znas" pozzkao što se vidi ni blizu neznaš šta je 3.2 srce moje
A embrion ?Neandertalac kao i propali abortus se nigdje u RolePlayu GTA ne pominje tu.Tako da su ti ostale OOC stvari.
mali ne tupi kurac previše banovan i jos plačeš kad ideš da spavašZamisli sokas se za masinu za stampanje daj brate jesmo realni i najveci si npc i vidi se da si pravi forum warrior
banovan nisam ali imam jednu vrlo posebnu stvar koja se zove TWINKmali ne tupi kurac previše banovan i jos plačeš kad ideš da spavaš
Ja braco nemam twinka a tek da sam banovan lose si informisan jazavcemali ne tupi kurac previše banovan i jos plačeš kad ideš da spavaš
Nerazvvijeni embrion,pa tanka je tu linijija izmedju IC OOC isto kao i kada nekome kazes da je glup pa odmoris 3-7 dana,a nema logike da ne mozes biti glup i IC i OOC ali eto.A embrion ?