Jedino sto ti mozes da ostavis je tvoju majkuovo je moja thread
i ostavit cu to tako
![]()
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Jedino sto ti mozes da ostavis je tvoju majkuovo je moja thread
i ostavit cu to tako
![]()
Razumem to. Tek kasnije sam saznao da je mnogo nemačkih igrača varalo na serveru, pa je logično da neki odmah pomisle da i mi varamo, samo zato što govorimo nemački ili engleski. Ali, kao što sam rekao – ne želimo nikome ništa loše i do sada niko iz naše familije nije banovan zbog čitovanja. Naprotiv, mnogi su već prošli PC proveru sa negativnim rezultatom.Ljudi generalno stranci su nam poceli praviti problem , ne mrzim nikog daleko od toga ali svaki drugi je neki haxler
Opasan invalid aja sam bio co-leader prvi u bratvi i potvrdujem da je ID:23213 prodao familiju za 90e!!!
Imate Kazaka koji je banovan na svim projektima, sta se pravis pametan?Razumem to. Tek kasnije sam saznao da je mnogo nemačkih igrača varalo na serveru, pa je logično da neki odmah pomisle da i mi varamo, samo zato što govorimo nemački ili engleski. Ali, kao što sam rekao – ne želimo nikome ništa loše i do sada niko iz naše familije nije banovan zbog čitovanja. Naprotiv, mnogi su već prošli PC proveru sa negativnim rezultatom.
Pošalji mi ime i ID ili mi pošalji dokaze na moj Discord tag: BrokenVFXImate Kazaka koji je banovan na svim projektima, sta se pravis pametan?
Ti da se ne javljas vise si puta banovan nego sto si vode popio, a jos ni porastao dovoljno nisi.Sad si se vratio 2 killa ne mozes da spojis samo po usima dobijas i pov requestas ljude, a kao sto vidimo u bratvi si jer niko ne zeli da primi takvog balavca kao sto si ti, zamolicu te da me ne quoteas za dzabe da mi punis notifikacije pozljubomorne duše mogu da ga puše
Buraz ko si ti uopce ja nez brate neces mi se s kurca skinut vec tjedan dana nestaTi da se ne javljas vise si puta banovan nego sto si vode popio, a jos ni porastao dovoljno nisi.Sad si se vratio 2 killa ne mozes da spojis samo po usima dobijas i pov requestas ljude, a kao sto vidimo u bratvi si jer niko ne zeli da primi takvog balavca kao sto si ti, zamolicu te da me ne quoteas za dzabe da mi punis notifikacije poz
ti si mene quoteao sabane mali smrdljivi, skini mi se s kurcaBuraz ko si ti uopce ja nez brate neces mi se s kurca skinut vec tjedan dana nesta
Anty sine nemoj da jedes govna u Bratvi si, jedina familija koja prima ovirne citere, pre mesec dana uzimo po 10 kilova sad 10k placas za rentu ispred bolnice je l po picki dobijes svaki put na svakom eventuBuraz ko si ti uopce ja nez brate neces mi se s kurca skinut vec tjedan dana nesta
izvini kidavelo nismo te prepoznalipolako vi iz starackog doma ste izasli i ne znam ni ko ste
bolje bit kidara nego covjek iz starackog doma koji sere da neko ima cit dok igra 24/7 sa sotkom only, dovezi bilo kog u arenu od svojih crvendaca pa ce da vidimoizvini kidavelo nismo te prepoznali
Ma uzeo si ti za 50eBuraz ko si ti uopce ja nez brate neces mi se s kurca skinut vec tjedan dana nesta
anty sine nemoj da jedes govna kad si glup ko kurac i meni i Jovari mozes samo kurac da popusisbolje bit kidara nego covjek iz starackog doma koji sere da neko ima cit dok igra 24/7 sa sotkom only, dovezi bilo kog u arenu od svojih crvendaca pa ce da vidimo
ahaha ne vrijedi se s vama raspravljat botareanty sine nemoj da jedes govna kad si glup ko kurac i meni i Jovari mozes samo kurac da popusis