Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review GP 1.6 I Bratva Family

Your ID
74400
Players nickname
Toshiro Lev
Suspect ID
75427
Date of violation
May 27, 2025
Time of violation
01:34
Proofs
https://streamable.com/67oamz

Diego Mersi

Player
Player
Ljudi generalno stranci su nam poceli praviti problem , ne mrzim nikog daleko od toga ali svaki drugi je neki haxler

broknvfx

Player
Player
Ljudi generalno stranci su nam poceli praviti problem , ne mrzim nikog daleko od toga ali svaki drugi je neki haxler
Razumem to. Tek kasnije sam saznao da je mnogo nemačkih igrača varalo na serveru, pa je logično da neki odmah pomisle da i mi varamo, samo zato što govorimo nemački ili engleski. Ali, kao što sam rekao – ne želimo nikome ništa loše i do sada niko iz naše familije nije banovan zbog čitovanja. Naprotiv, mnogi su već prošli PC proveru sa negativnim rezultatom.

jovara

Player
Player
Razumem to. Tek kasnije sam saznao da je mnogo nemačkih igrača varalo na serveru, pa je logično da neki odmah pomisle da i mi varamo, samo zato što govorimo nemački ili engleski. Ali, kao što sam rekao – ne želimo nikome ništa loše i do sada niko iz naše familije nije banovan zbog čitovanja. Naprotiv, mnogi su već prošli PC proveru sa negativnim rezultatom.
Imate Kazaka koji je banovan na svim projektima, sta se pravis pametan?

jovara

Player
Player
ljubomorne duše mogu da ga puše
Ti da se ne javljas vise si puta banovan nego sto si vode popio, a jos ni porastao dovoljno nisi.Sad si se vratio 2 killa ne mozes da spojis samo po usima dobijas i pov requestas ljude, a kao sto vidimo u bratvi si jer niko ne zeli da primi takvog balavca kao sto si ti, zamolicu te da me ne quoteas za dzabe da mi punis notifikacije poz

Anty

Player
Player
Ti da se ne javljas vise si puta banovan nego sto si vode popio, a jos ni porastao dovoljno nisi.Sad si se vratio 2 killa ne mozes da spojis samo po usima dobijas i pov requestas ljude, a kao sto vidimo u bratvi si jer niko ne zeli da primi takvog balavca kao sto si ti, zamolicu te da me ne quoteas za dzabe da mi punis notifikacije poz
Buraz ko si ti uopce ja nez brate neces mi se s kurca skinut vec tjedan dana nesta

Pele

Player
Player
Buraz ko si ti uopce ja nez brate neces mi se s kurca skinut vec tjedan dana nesta
Anty sine nemoj da jedes govna u Bratvi si, jedina familija koja prima ovirne citere, pre mesec dana uzimo po 10 kilova sad 10k placas za rentu ispred bolnice je l po picki dobijes svaki put na svakom eventu

Anty

Player
Player
polako vi iz starackog doma ste izasli i ne znam ni ko ste

Anty

Player
Player
izvini kidavelo nismo te prepoznali
bolje bit kidara nego covjek iz starackog doma koji sere da neko ima cit dok igra 24/7 sa sotkom only, dovezi bilo kog u arenu od svojih crvendaca pa ce da vidimo

Pele

Player
Player
bolje bit kidara nego covjek iz starackog doma koji sere da neko ima cit dok igra 24/7 sa sotkom only, dovezi bilo kog u arenu od svojih crvendaca pa ce da vidimo
anty sine nemoj da jedes govna kad si glup ko kurac i meni i Jovari mozes samo kurac da popusis

Top Bottom