normalno kad kid od 10 godina oce da se svadja tastarura ratnikahaha ne vrijedi se s vama raspravljat botare
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!normalno kad kid od 10 godina oce da se svadja tastarura ratnikahaha ne vrijedi se s vama raspravljat botare
Ahahahaha za tebe sam staracki dom posto imas 10 godina, a to sto kazes da dodjemo u areni, zao mi je da te matorac lista 5x, pogotovo sad kad nisi uzeo od caleta pare da produzis cit... Botino mala sedi dje si ni za dje si nijesiahaha ne vrijedi se s vama raspravljat botare
lele sta ti izgovaras covjece prije me je sramote pitat stare za pare pogotovo za pomagala a i sto se kurcis u public areni dodi jedan na jedanAhahahaha za tebe sam staracki dom posto imas 10 godina, a to sto kazes da dodjemo u areni, zao mi je da te matorac lista 5x, pogotovo sad kad nisi uzeo od caleta pare da produzis cit... Botino mala sedi dje si ni za dje si nijesi
AJDE MALI PALJBA NA SPAVANJE SKOLA SUTRAlele sta ti izgovaras covjece prije me je sramote pitat stare za pare pogotovo za pomagala a i sto se kurcis u public areni dodi jedan na jedan
Lifetime 50 evra jel anti?ahaha ne vrijedi se s vama raspravljat botare
Mores proc pccek kad se klinate normalnoRazumem to. Tek kasnije sam saznao da je mnogo nemačkih igrača varalo na serveru, pa je logično da neki odmah pomisle da i mi varamo, samo zato što govorimo nemački ili engleski. Ali, kao što sam rekao – ne želimo nikome ništa loše i do sada niko iz naše familije nije banovan zbog čitovanja. Naprotiv, mnogi su već prošli PC proveru sa negativnim rezultatom.
Nemci su to....Mores proc pccek kad se klinate normalno