Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review GP 1.6 I Bratva Family

Your ID
74400
Players nickname
Toshiro Lev
Suspect ID
75427
Date of violation
May 27, 2025
Time of violation
01:34
Proofs
https://streamable.com/67oamz

jovara

Player
Player
ahaha ne vrijedi se s vama raspravljat botare
Ahahahaha za tebe sam staracki dom posto imas 10 godina, a to sto kazes da dodjemo u areni, zao mi je da te matorac lista 5x, pogotovo sad kad nisi uzeo od caleta pare da produzis cit... Botino mala sedi dje si ni za dje si nijesi

Anty

Player
Player
Ahahahaha za tebe sam staracki dom posto imas 10 godina, a to sto kazes da dodjemo u areni, zao mi je da te matorac lista 5x, pogotovo sad kad nisi uzeo od caleta pare da produzis cit... Botino mala sedi dje si ni za dje si nijesi
lele sta ti izgovaras covjece prije me je sramote pitat stare za pare pogotovo za pomagala a i sto se kurcis u public areni dodi jedan na jedan

Pele

Player
Player
lele sta ti izgovaras covjece prije me je sramote pitat stare za pare pogotovo za pomagala a i sto se kurcis u public areni dodi jedan na jedan
AJDE MALI PALJBA NA SPAVANJE SKOLA SUTRA

SmajserOg

Player
Player
Razumem to. Tek kasnije sam saznao da je mnogo nemačkih igrača varalo na serveru, pa je logično da neki odmah pomisle da i mi varamo, samo zato što govorimo nemački ili engleski. Ali, kao što sam rekao – ne želimo nikome ništa loše i do sada niko iz naše familije nije banovan zbog čitovanja. Naprotiv, mnogi su već prošli PC proveru sa negativnim rezultatom.
Mores proc pccek kad se klinate normalno

Top Bottom