lik je vrv samo bolji al me zanima njegov pov.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Dzvodzi opet poludeolik je vrv samo bolji al me zanima njegov pov.
prvo Dvodzi ne cituje, decko samo ima ruke i iskustvo u pucanju, samo sto to vi ne kapirate jer ste 70k idevi, na full openu ste, on se sakrio u rupi i logicno da ce vas ubiti tu je mogao svako da stane i da vas ubije ne samo Dvodzi. Brat moj bio i ostao doktor igrice.lik je vrv samo bolji al me zanima njegov pov.
….prvo Dvodzi ne cituje, decko samo ima ruke i iskustvo u pucanju, samo sto to vi ne kapirate jer ste 70k idevi, na full openu ste, on se sakrio u rupi i logicno da ce vas ubiti tu je mogao svako da stane i da vas ubije ne samo Dvodzi. Brat moj bio i osta
prvo uopste se ne derem ja dvodzi ja nez ni ko je on i kao sto vidis rekao sam da je lik vrv samo bolji ali me zanima njegov povprvo Dvodzi ne cituje, decko samo ima ruke i iskustvo u pucanju, samo sto to vi ne kapirate jer ste 70k idevi, na full openu ste, on se sakrio u rupi i logicno da ce vas ubiti tu je mogao svako da stane i da vas ubije ne samo Dvodzi. Brat moj bio i ostao doktor igrice.
Pa ne znam ni ja da li je to on, nego samo ti objasnjavam da nema za sta da pov requestas lika.prvo uopste se ne derem ja dvodzi ja nez ni ko je on i kao sto vidis rekao sam da je lik vrv samo bolji ali me zanima njegov pov
pa cekaj jel dvodzi ili nije prvo si rekao da je on neki sto kao zna da se puca a sad ne znas dal je on.Pa ne znam ni ja da li je to on, nego samo ti objasnjavam da nema za sta da pov requestas lika.
pa cekaj jel dvodzi ili nije prvo si rekao da je on neki sto kao zna da se puca a sad ne znas dal je on.
a odakle dvodziu ovaj acc? ja koliko sam saznao on je imao neke 17 ideve kako je sad ovaj id?Pa kad svi pisu da je on onda jeste on
Watch fgvdgergreg | Streamable pov za drugaNakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Zahtevam da ID 45291 dostavi svoj POV trenutka kada je ubio ID 70314 na rating bitku u 20:52 - 08.06.
Rok za dostavu je 14h.
koji citer raspali ala silent aimWatch fgvdgergreg | Streamable pov za druga
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAWatch fgvdgergreg | Streamable pov za druga
hitbox ne radi na granduHitbox ju ju ju
banuj ga sta razmatras ovoNa razmatranju...