Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Konstantno krsenje pravila I 72791 73081

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
15357
Players nickname
Loki Myers
Suspect ID
73081
Date of violation
Jun 26, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=bls2qxVG4IM

Luka Spasojevic

Player
Player
DOBAR DAN SVIMA

Ovaj igrac je na ovom projektu veoma kratko sto se moze videti po njegovim ID-evima main-a i twink-a. Za ovih par meseci igranja ovog servera ima puno prihvacenih kazni na forumu a u igrici ima verovatno i duplo vise, toksican je i velike su verovatnoce da ima neku vrstu pomagala jer sa 72k i 73k ID-em se puca kao da igra igricu vec 5 godina ima par pov requestova koji su odbijeni ali se lepo na tim snimcima moze videti da ima pomagalo zato je i stavio sve snimke na privatno. Ovaj covek pored svega toga je veoma toksican i bezobrazan u ovih par meseci ima par zalbi za vredjanje ljudi i porodice na main-u i na twink-u. A pored svega on na svom twink nalogu ima 50m u kesu i vrv jos toliko ili duplo u stvarima sto je malo cudno pa bih voleo da admin lepo pogleda logove i proveri sve sto se moze proveriti.

Main | 72791 :

1.Prva zalba za G.P. 3.2 koja je prvobitno odbijena Rejected - G.P. 3.2 I 72791
pa je onda nakon zalbe na admina da je doneo pogresnu odluku prihvacena Approved - Pogresno donesena odluka I Nikola Black

2.Druga zalba u kojoj je kaznjen za CR : Approved - GP 3.1 CR | 72791

3.Treca zalba u kojoj je kaznjen za P.Z.Z. 1.2 : Approved - FailRP/0000

4.Cetvrta zalba u kojoj je kaznjen za G.P. 6.15 : Approved - G.P 6.15 | 72791

5.Peta zalba u kojoj je kaznjen za G.P. 3.2 : Approved - G.P 3.2 I 72791
[6:22 PM]

Twink | 73081 :

1.Prva zalba u kojoj je kaznjen za P.Dog 1.2 : Approved - GP.6.15 73081,70238

2.Druga zalba u kojoj je kaznjen isto za P.Dog 1.2 : Approved - G.P 6.15 I 73081

3.Treca zalba u kojoj je kaznjen za G.P. 6.15 : Approved - G.P. 6.15 | 72649 73081

4.Cetvra zalba u kojoj je kaznjen za G.P. 3.1 : Approved - G.P 3.1 I ID: 73081

5.Peta zalba u kojoj je kaznjen za CL : Approved - CL | 73081

6.Sesta zalba u kojoj je kaznjen za P.Z.Z. 1.1 : Approved - P.Z.Z 1.1 I 73081

7.Sedma zalba u kojoj je kaznjen za G.P. 6.15 : Approved - GP 6.15 I 73081

8.Osma zalba u kojoj je kaznjen za G.P. 3.2 : Approved - G.P. 3.2 I 73081

9.Deveta zalba u kojoj je kaznjen za G.P. 6.15 : Approved - G.P 6.15 I 73081

Voleo bih da admin lepo proveri logove i kazne koje je dobio u igrici i takodje i ako je po mogucnosti ceo njego kompjuter zbog mogucih pomagala. Voleo bih da ovaj covek vise nikada ne udje na ovaj projekat jer mu samo kvari ocenu i unistava sve sto moze. Takodje nije da samo meni kvari igru vec i vecini ljudi sa kojima je posvadjan a na projektu je tek par meseci.

HVALA I LEP OSTATAK DANA VAM ZELIM:)

Loki Myers

Player
Player
vrlo ljepo si naveo stvari a vidim imate puno informacija o meni na koju foru ne znam da pocetku dolaska ima puno preksrenih pravila sto su pocetnicke greske u familiji sam vendeti di su vrlo odlicni pucaci moze se dosta toga nauciti bio sam u familiji barcode i ne gotive me ljudi od tamo imaju pik na mene i hoce me se rijesiti imam i dokaz o tome a luka spasojevic dijeli account sa svojom sestrom pod imenom mina spasojevic a koliko ja znam to se ne smije dijeliti account nalog sa nekim to je krsenje pravila projekta familia barcode vec duze vrijeme me vrijednja i ponizava i pise svasta u cc ali ignoriram koliko mogu spominje mi i obitelj i vrijednja clanove vednette isto tako bonusi su veliki a i bome moja aktivnost na projektu nije ni cudo sto imam love al to iz barcoda ne vide bas ljubomora grize nekad

Last edited:

toni dauria

Player
Player
PORZDAV ja bih na ovo sve dodao i dalje da korisnik ID 73081 KRSI PRAVILA na sve ovog korisnika je izbačen iz obitelji BARCODE radi TOXIK ponašanja prema clanovima obitelji BARCODE unatoč tome da je izbačen vraća se u dvorište obitelji BARCODE IZAZIVA IGRACE i omalovažava te zatim puca bez brojanja ikakvog i razloga sa svojim bratićem kojega konstantno dovodi u dvorište obitelji BARCODE ISTO TAKO SA JEDNE ADRESE IGRA VIŠE PROFILA PROVJERENA INFORMACIJA JE

Last edited:

Loki Myers

Player
Player
evo dokaza da imaju pik i da ovo samo rade da me se rijese saa projekta jel na ovom projektu ima puno ljubomornih ljudi a imamo i jos dokaza i barcode je jako toksicna familia puca bez brojanja ubija ljude prije fabrike rp i izgubili su neformalnu slobodno provjerite sve za mene a ovo sto sam imao pocetnicke greske nebi valjda trebalo smetati jel jedino ko se zali na mene je familia barcode a u videu se vidi puno toga sta rade i zasto rade ja bih vrlo radio osto na projektu jel je divan i imam jako divne ljude uz sebe i uspomene

Pinki Kova

Player
Player
Dečko odlično pucao od samoga početka i snalažljiv je i bahat , a to mnoge iritira i živcira, a barcod je pun ljubomornih ljudi i ljudima smeta kj se dečko tako brzo probio , samo da kazem , da je loš nebi ga Miljana (Lider) vandete primiiiiooo!!!

Loki Myers

Player
Player
video je slab jako pa cu napisat ko i sta su napisali NEDO MONTANA ID 65246 KO IMA FORUM NEK ODE NA DISC I U FEM CHATU IMA LINK NEK ODE LAJKAT ZALBU
PINKI KOVA ZA KOGA JE ZALBA naci covjek me ne poznaje pola ljudi lajkalo zalbu jer im je tako zamjenik lidera nedo montana
NEDO MONTANA ODGOVARA PINKI KOVI ZA JEDNOG LIKA KOJ NAS SMARA DI HUGO DANTES ODGOVARA ZA LOKIA

Miroljub

Player
Player
video je slab jako pa cu napisat ko i sta su napisali NEDO MONTANA ID 65246 KO IMA FORUM NEK ODE NA DISC I U FEM CHATU IMA LINK NEK ODE LAJKAT ZALBU
PINKI KOVA ZA KOGA JE ZALBA naci covjek me ne poznaje pola ljudi lajkalo zalbu jer im je tako zamjenik lidera nedo montana
NEDO MONTANA ODGOVARA PINKI KOVI ZA JEDNOG LIKA KOJ NAS SMARA DI HUGO DANTES ODGOVARA ZA LOKIA
sto vices i sto se deres?

toni dauria

Player
Player
evo samim time da je upravo dokazao da je (TOXIK PLAYER) LOKI ANGEL ID: 73081 da je nazvao osobu PINKI KOVA kojeg je na prevaru ubacio u fem da bi mogao odavati taktike porodice BARCODE kako bi se porodica VENDETA I BRIGADA MOGLE TIMATI NA EVENTIMA NPR RP FABRIKA I VINOGRAD jer nisu mogli da uniste prorodicu BARCODE uzimanjem clanova i nazivanjem lidera porodice BARCODE (DEDOM) MOLIO BIH isto tako da se POVECA NADZOR NA FABRICI RP TIKETA jer se vidi tamo kako nekim cudom mjenjaju spotove porodica brigada i vendeta samo najednom to je neobjasnjivo

Loki Myers

Player
Player
evo samim time da je upravo dokazao da je (TOXIK PLAYER) LOKI ANGEL ID: 73081 da je nazvao osobu PINKI KOVA kojeg je na prevaru ubacio u fem da bi mogao odavati taktike porodice BARCODE kako bi se porodica VENDETA I BRIGADA MOGLE TIMATI NA EVENTIMA NPR RP FABRIKA I VINOGRAD jer nisu mogli da uniste prorodicu BARCODE uzimanjem clanova i nazivanjem lidera porodice BARCODE (DEDOM) MOLIO BIH isto tako da se POVECA NADZOR NA FABRICI RP TIKETA jer se vidi tamo kako nekim cudom mjenjaju spotove porodica brigada i vendeta samo najednom to je neobjasnjivo
ovo je smjesno barcode nema taktike nikakve niti ista tamo ima samo id 77 i 76 skoro nista ispod toka sta to znaci da ubacuju svakoga i da ulaze banani ljudi i kakva je to prevara ja nisam ubacio pinki kovu u fam barcoda ak nemam veze s njima logika 0 bodova dokaz da ubacujete svakoga pinki kova isto id 76 kao sto sam napiso tesko da se nadu ljudi iposd toga id jedino ko je ispod toga id je vjerni clanovi isto tako timanje ne postoji sa brigadom na rp fabrici samo sto barcode ima toksicne ljude i koji ne znaju se bas pucat pa padaju odma pa je ljubomora tu prije 6 mjeseci kad sam bio u barcodu su se timali sa sopranom imali su dogovor sa ivanom da djele rp tikete neka se provjeri sta je ivan royal lider radio prije isto tako lidera svi sprdaju nazivaju ga dedom ivana royala njegovi clanovi kakva je to ozbiljnost i postovanje clanova prema lideru nikakva tamo su jako toksicni ljudi i velika neozbiljnost je tamo znam iz iskustva a obitelj VENDETTA je prva u svemu pa neko ko nije u ranku njihovom je malo ljubomoran i zeljan broja 1 u svemu ali otom potom na kraju svega ovoga ce dobro pobijediti zlo i jako sam zahvalan obitelj vendetti sto su me primili i sto su me naucili kako biti dobar pucac i steknut normalne i dobre ljude

Last edited:

Miroljub

Player
Player
ovo je smjesno barcode nema taktike nikakve niti ista tamo ima samo id 77 i 76 skoro nista ispod toka sta to znaci da ubacuju svakoga i da ulaze banani ljudi i kakva je to prevara ja nisam ubacio pinki kovu u fam barcoda ak nemam veze s njima logika 0 bodova dokaz da ubacujete svakoga pinki kova isto id 76 kao sto sam napiso tesko da se nadu ljudi iposd toga id jedino ko je ispod toga id je vjerni clanovi isto tako timanje ne postoji sa brigadom na rp fabrici samo sto barcode ima toksicne ljude i koji ne znaju se bas pucat pa padaju odma pa je ljubomora tu prije 6 mjeseci kad sam bio u barcodu su se timali sa sopranom imali su dogovor sa ivanom da djele rp tikete neka se provjeri sta je ivan royal lider radio prije isto tako lidera svi sprdaju nazivaju ga dedom ivana royala njegovi clanovi kakva je to ozbiljnost i postovanje clanova prema lideru nikakva tamo su jako toksicni ljudi i velika neozbiljnost je tamo znam iz iskustva a obitelj VENDETTA je prva u svemu pa neko ko nije u ranku njihovom je malo ljubomoran i zeljan broja 1 u svemu ali otom potom
ti pre 6 meseci nisi bio ni u planu

Pinki Kova

Player
Player
ovo je smjesno barcode nema taktike nikakve niti ista tamo ima samo id 77 i 76 skoro nista ispod toka sta to znaci da ubacuju svakoga i da ulaze banani ljudi i kakva je to prevara ja nisam ubacio pinki kovu u fam barcoda ak nemam veze s njima logika 0 bodova dokaz da ubacujete svakoga pinki kova isto id 76 kao sto sam napiso tesko da se nadu ljudi iposd toga id jedino ko je ispod toga id je vjerni clanovi isto tako timanje ne postoji sa brigadom na rp fabrici samo sto barcode ima toksicne ljude i koji ne znaju se bas pucat pa padaju odma pa je ljubomora tu prije 6 mjeseci kad sam bio u barcodu su se timali sa sopranom imali su dogovor sa ivanom da djele rp tikete neka se provjeri sta je ivan royal lider radio prije isto tako lidera svi sprdaju nazivaju ga dedom ivana royala njegovi clanovi kakva je to ozbiljnost i postovanje clanova prema lideru nikakva tamo su jako toksicni ljudi i velika neozbiljnost je tamo znam iz iskustva
Ja sam sam doso u fem i pito jel sam čuo da barcod prima svakoga , hvala im kj su me primili , ali ljudi moji nemožes ti od lika koji ide u grad očekivati da puca i da zna , e za to treba familija koja će biti uz njega i pomoć mu a ovdje takvih ljudi nema jer se ni ne trude jer znaju da će ju otići pa im se ne isplati trošiti vrijeme na njih ali upravo zato i odu ljudi....

Loki Myers

Player
Player
Ja sam sam doso u fem i pito jel sam čuo da barcod prima svakoga , hvala im kj su me primili , ali ljudi moji nemožes ti od lika koji ide u grad očekivati da puca i da zna , e za to treba familija koja će biti uz njega i pomoć mu a ovdje takvih ljudi nema jer se ni ne trude jer znaju da će ju otići pa im se ne isplati trošiti vrijeme na njih ali upravo zato i odu ljudi....
covjek koj je bio u femu kaze neke stvari sve je jasno

Alisa_lissa

Player
Player
Loki nije za svakoga, ali ko ga zna – zna. Bahat? Je, kad treba. Ne da na sebe i zna gdije su mu granice. Nema foliranja, nema glume, sve ide direktno i bez uvijanja. Ali ono što mnogi ne vide odmah.Loki je dečko velikog srca.Kad nekom treba pomoći, on je prvi tu. Nema mnogo priče, samo dijluje. Zna da se postavi, i za sebe i za druge. Imaš ga uz sebe kad je gusto, i to je danas rijetko. Možda nije najslađi u rečima, ali u djelima broj jedan.Ko ga ne razumije, lako ga osudi. A ko ga zna, ne bi ga menjao ni za šta.

Nedo Montana

Player
Player
Poštovani, ja mislim da je svaki komentar osoba Loki Angel, Alisa Lisa i Pinki Kova suvišan i nepotreban. Jer on tvrdi da je u početku samo griješio a neki dan 22.06.2025 prije četiri dana opet napravio G.P 6.15 i molio ljude da mu povuku žalbu samo je jednog uspio nagovoriti a drugog nije. Zatim nedugo nakon toga je opet prekršio pravilo 6.15, ali je viša sila bila tu i nadgledala situaciju te je Loki Angel odmah kažnjen na licu mjesta.

Pinki Kova

Player
Player
Poštovani, ja mislim da je svaki komentar osoba Loki Angel, Alisa Lisa i Pinki Kova suvišan i nepotreban. Jer on tvrdi da je u početku samo griješio a neki dan 22.06.2025 prije četiri dana opet napravio G.P 6.15 i molio ljude da mu povuku žalbu samo je jednog uspio nagovoriti a drugog nije. Zatim nedugo nakon toga je opet prekršio pravilo 6.15, ali je viša sila bila tu i nadgledala situaciju te je Loki Angel odmah kažnjen na licu mjesta.
Poštovani , kao i svaki vaš komentar, ljubomorni na klinca od 16,17 godina, molim vas stanite na loptu svi

toni dauria

Player
Player
Poštovani , kao i svaki vaš komentar, ljubomorni na klincu od 16,17 godina, molim vas stanite na loptu
ajde pokusajte mane se dogovarati preko club chata da se nadete i dogovarate sta cete napisati jer ovo je sada otislo predaleko i daj dozovite rodbine jos vise malo momentara i lajkova imate

Nedo Montana

Player
Player
Lijepo sam dečku rekao da prestane da se smiri savjetovao ga normalno pričao s njim nije htio da prestane na lijep način kad mu se govorilo jer da me poslušao nebi došlo do ovoga. Sad će samo admini odlučiti hoće li prihvatiti žalbu ili ne jer mi možemo pisati koliko hoćemo dokazi i logovi se gledaju.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom