Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
45178
Players nickname
Zile Fifthstreet
Administrators nickname
Micka Mic
Date
Jun 29, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/bgiwjzb

Zilee13

Player
Player
Dobro vece draga administracijo dobio sam upravo sada ban za G.P 1.1 stvarno ne znam u sve se kunem da nikom nisam davao moju sifru od acc i nista ovo je zadnji put da cu prekrsiti ovo pravilo ili biti banan za ovo zato vas molim za unban znam rockstar na kom je acc napravljen znam sve podatke i sve upoznao sam dosta prijatelja na ovom srerveru i ne bih zeleo da me ne vratite jer stvarno ne mogu da igram na twink acc i jos pogledajte moj forum u opste ne krsim pravila grada lepo roleplayam imam montaze i druzim se sa drugarima nadam se da cu dobiti unban hvala na citanju . Prihvatam money wipe, blacklistu za lidere i black listu za admine !

Zilee13

Player
Player
Sumnjam da mi je neko upao na acc posto sam doziveo vise upada na druge drustvene mreze .
Dobro vece draga administracijo dobio sam upravo sada ban za G.P 1.1 stvarno ne znam u sve se kunem da nikom nisam davao moju sifru od acc i nista ovo je zadnji put da cu prekrsiti ovo pravilo ili biti banan za ovo zato vas molim za unban znam rockstar na kom je acc napravljen znam sve podatke i sve upoznao sam dosta prijatelja na ovom srerveru i ne bih zeleo da me ne vratite jer stvarno ne mogu da igram na twink acc i jos pogledajte moj forum u opste ne krsim pravila grada lepo roleplayam imam montaze i druzim se sa drugarima nadam se da cu dobiti unban hvala na citanju . Prihvatam money wipe, blacklistu za lidere i black listu za admine !

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno

Jednom vam je kazna skinuta , ponovo ste prekrsili pravilo i kazna ostaje

Status
Not open for further replies.
Top Bottom