Mali me ubija bez brojanja Watch Vule malo nemiran | Streamable
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Mozes mu odma i odbiti jer ovo nije njegov forum, tj za druga stavlja zalbuNakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu
Molim vas dostavite pov cele situacije. Format za ispravno popunjavanje zalbe pogledajte > OVDJE
Imate rok 12 sati
Pa kako da stavi zalbu jocke ako je banovan na main forum nalogu mora ovde posalje meni u dm ja postavimMozes mu odma i odbiti jer ovo nije njegov forum, tj za druga stavlja zalbu
Za sta pov? vidi se kako je ubio jocketa bez brojanjaNakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu
Molim vas dostavite pov cele situacije. Format za ispravno popunjavanje zalbe pogledajte > OVDJE
Imate rok 12 sati
E moj ti ni ne moze da kaci zalbe kada nema forum... Mozes mu ti POV neki dostaviti i to ali da kaci zalbe nista od togaPa kako da stavi zalbu jocke ako je banovan na main forum nalogu mora ovde posalje meni u dm ja postavim
Do sada mi administracija nije predstavljala problemE moj ti ni ne moze da kaci zalbe kada nema forum... Mozes mu ti POV neki dostaviti i to ali da kaci zalbe nista od toga