Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
30920
Players nickname
Pera Jefticc
Administrators nickname
Niko Salamanca
Date
Jul 1, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/t0ObP3R

Pera Jeftic

Player
Player
Dobar dan, danas u toku dana sam dobio ban za navodno prekrseno pravilo G.P. 1.4. Kaznu za to isto pravilo sam dobio vec ranije i slazem se da sam tu pogresio jer su vise accounta napravljena na istom epicu. Nakon toga kad sam promenio internet i kompjuter (sto sam javio bio Muji privatno) i samim tim mi se promenila ip adresa SKROZ NOVA. Tada sam uzeo i gta na SKROZ DRUGOM accountu na steamu. Ja stvarno ne razumem kakve veze moj main ima sa ostalim banovanim accountima od ranije kad je promenjena i IP adresa i ruter i kompjuter i nov steam account (sto je ponovo napominjem sve javljeno deputy chiefu) koji pre nije koriscen uopste za pravljenje bilo kog accounta na projektu. Prihvatam money wape i nadam se pozitivnom odgovoru.

Pera Jeftic

Player
Player
Dobar dan, danas u toku dana sam dobio ban za navodno prekrseno pravilo G.P. 1.4. Kaznu za to isto pravilo sam dobio vec ranije i slazem se da sam tu pogresio jer su vise accounta napravljena na istom epicu. Nakon toga kad sam promenio internet i kompjuter (sto sam javio bio Muji privatno) i samim tim mi se promenila ip adresa SKROZ NOVA. Tada sam uzeo i gta na SKROZ DRUGOM accountu na steamu. Ja stvarno ne razumem kakve veze moj main ima sa ostalim banovanim accountima od ranije kad je promenjena i IP adresa i ruter i kompjuter i nov steam account (sto je ponovo napominjem sve javljeno deputy chiefu) koji pre nije koriscen uopste za pravljenje bilo kog accounta na projektu. Prihvatam money wape i nadam se pozitivnom odgovoru.
Ja samom promenom svega toga nemam nikakve veze sa onim od ranije i fakticki ne bi bilo krsenje pravila kad bi se napravio twink kad je sve izmenjeno.

Pera Jeftic

Player
Player
Dobar dan, danas u toku dana sam dobio ban za navodno prekrseno pravilo G.P. 1.4. Kaznu za to isto pravilo sam dobio vec ranije i slazem se da sam tu pogresio jer su vise accounta napravljena na istom epicu. Nakon toga kad sam promenio internet i kompjuter (sto sam javio bio Muji privatno) i samim tim mi se promenila ip adresa SKROZ NOVA. Tada sam uzeo i gta na SKROZ DRUGOM accountu na steamu. Ja stvarno ne razumem kakve veze moj main ima sa ostalim banovanim accountima od ranije kad je promenjena i IP adresa i ruter i kompjuter i nov steam account (sto je ponovo napominjem sve javljeno deputy chiefu) koji pre nije koriscen uopste za pravljenje bilo kog accounta na projektu. Prihvatam money wape i nadam se pozitivnom odgov

A evo ga i link od aplikacije za admina gde sam vec dobio ban za isto pravilo Rejected - Admin aplikacija | Pera Jefticc

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno

Kazna nece biti skinuta jer je ovo drugi put da krsis pravilo GP1.4 , sacekaj da kazna istekne

Status
Not open for further replies.
Top Bottom