Edited
Last edited by a moderator:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Voziiiii
Voziiiii
Duki dzemilu daje svoju bulju vise nego sto jede rebra u pasulju xddAloo ko mi dira Dzemila bree
Vadi Strale Dzemilu pare !Watch frantelli power | Streamable KOKAINNNNNN
Ne smem brate ipak je tebi brat policajacVadi Strale Dzemilu pare !
Ne smem brate ipak je tebi brat policajac
jbg, bolje policajac nego da nista ne radi u zivotu kao ti i tvoja cela ekipa. A to sto si ti prvi hteo da namestis Dzemila i da mu uzmes pare da Jack ne zna o tome ne pricas ?Ne smem brate ipak je tebi brat policajac
Ma da ne radimo nista samo uzimamo nas dvojica vise para nego celo tvoje porodicno stablo ali to nema veze uzivaj malenijbg, bolje policajac nego da nista ne radi u zivotu kao ti i tvoja cela ekipa. A to sto si ti prvi hteo da namestis Dzemila i da mu uzmes pare da Jack ne zna o tome ne pricas ?
jebiga, neko uzima na poslu kao normalna osoba ili kao ja sto idem na njivu , a neko uzima pare kao najveci smrad i prevarant, i lazov si najveci ne pogadja me nista, sta god da kazes .Ma da ne radimo nista samo uzimamo nas dvojica vise para nego celo tvoje porodicno stablo ali to nema veze uzivaj maleni
oo de si ivano kako si ?ban evader kaci nekog za 1.6 e moj ti
tvoja je stvar sto ides na njivu a nasa je sto uzimamo na lagan nacin sta ces iskoristi mozak malojebiga, neko uzima na poslu kao normalna osoba ili kao ja sto idem na njivu , a neko uzima pare kao najveci smrad i prevarant, i lazov si najveci ne pogadja me nista, sta god da kazes .
Moja stvar jeste, nego samo kazem, uzimas ljudima novac tako sto ih skamujes, ne znam kako ti nije glupo to da radis.tvoja je stvar sto ides na njivu a nasa je sto uzimamo na lagan nacin sta ces iskoristi mozak malo