Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
67708
Players nickname
Bosko Smradokurgejevic
Suspect ID
74168
Date of violation
Jul 4, 2025
Time of violation
14:15
Proofs
https://youtu.be/kN13ZEVOoTA

Bosko Smradokurgejevic

Player
Player
Ovaj momak(supermen) je došao kod našeg fama i počeo se bahatiti. Pregazio nas je sve autom i mi smo mu rekli da se smiri, a on je to odbio i još nas je počeo pucati bez brojanja na nas trojicu(nisam stigao upaliti snimanje na vrijeme, a već je ubio jednoga od nas trojice). Takođe je uzimao naše puške sa poda dok je držao svoj SMG. Kada smo sve trojica bili ubijeni došao je 4. član familije i vidio nas je sve mrtve, i vidio je tog momka koji nas je ubio i pitao ga je šta se dešava, a on je i njega počeo pucati bez brojanja, naš 4. član je njemu odbrojao i ubio ga. Kada nas je naš član digao sve okupili smo se oko njega i zvali administraciju, ali se niko nije pojavio. Zbog ovakvih igrača koji se prave supermeni i koji krše pravila redovno, to je ono što kvari čar ovog servera i samoga roleplaya. Takođe nisam naveo ranije, pisao nam je u chat dok je bio mrtav i tu se bahatio, ne znam koje je to tačno pravilo. To je to od mene. Srdačan pozdrav.

Andey Vasquez

Player
Player
decak idi nauci pravila pa pisi po forumu
za razliku od tebe vrlo dobro znam pravila,u svakoj drzavnoj org sam bio zahvaljujuci mom znanju,javi se kad budes znaobar 3 osnovna pravila,i idi polozi za revolu ako si tako pametan,a da izvini,zaboravio sam da si dijete od 10 godina koje koristi bratov komp,lp

Andrej janic

Player
Player
za razliku od tebe vrlo dobro znam pravila,u svakoj drzavnoj org sam bio zahvaljujuci mom znanju,javi se kad budes znaobar 3 osnovna pravila,i idi polozi za revolu ako si tako pametan,a da izvini,zaboravio sam da si dijete od 10 godina koje koristi bratov komp,lp
hahahhaha aj da si nesto pogodio pa ajde

Andrej janic

Player
Player
ajde da vidimo i to maks cu da dobijem mg ukoliko se ne bude trazio duzi pov a ti kao sto vidim nisi dostavio pov cele situacije

Andey Vasquez

Player
Player
ajde da vidimo i to maks cu da dobijem mg ukoliko se ne bude trazio duzi pov a ti kao sto vidim nisi dostavio pov cele situacije
kao sto NE vidis momak je lijepo napisao da nije snimio cijelu situaciju jer on igra roleplay i ne ocekuje ovakve ispade on nekin malo manje pametnih ljudi pa nije spreman na te situacije da odma pali snimanje,dobices za sve ovo sto je navedeno,neces nista postici sa tim sto ne mozes sebi prizanti da si pogrijesio i iskaljujes bijes ovde i pravis budalu od sebe...Samo ti pisi ali sve ti je uzalud napravio si problem i to ti je to.LP

Paca Vice

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu !
Dostavite duzi POV, od pocetka situacije !
Rok 12h​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom