sve u pov
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!nije mi bilo odbrojano prijateljuBejtercicu mali vec ti je brojano par puta, STAVI DUZI POV a i ovde si crko na nasoj imovini![]()
stavicu ako administracija zatraziBejtercicu mali vec ti je brojano par puta, STAVI DUZI POV a i ovde si crko na nasoj imovini![]()
ako mi je bilo odbrojano zasto opet odbrojavate??vec ti je bilo odbrojano prijatelju
Ponavljam dostavicu duzi pov "ako" mi administracija zatraziDOSTAVI DUZI POV.
POV NE MOZE DA TRAJE (MANJE OD 30 SEKUNDE) I TO BI BILO TO.
NEDOVOLJNO DOKAZA!
ponavljam ti 3. put ako administracija zatrazi dostavicu sta tu vise nije jasno?Ponavljam ti mora duzi POV, da bi bila jasna situacija.
Da se vidi deo gde bejtujes i gde ti je vec brojano.
Vidi se da montiras situaciju.
STO KACIS SAMO 9 SEKUNDE, a od toga je kljucno 3-4 sekunde?
vidi se kako si bezao a oni su te tak i tak ubijali, samo jakosve u pov
e to brate hvala na podrscividi se kako si bezao a oni su te tak i tak ubijali, samo jako
Pregledano
Dostavite POV od pocetka situacije.
Rok 6h
I to na srecu uvek budem jaa, hahahaha, trsi bejtere klasicne, po 5x mi se vraca na posed, ne prastamKao i svako ko dodje po masinu i panele. Dodju dva coveka na nas deset i samo rade bait da bi te posle kacio u novine. Skace u dvoriste i samo izaziva da ga neko ispuca.
Prvo sto ti je brojano a drugo nzm dje vidis da ja 64926 pucam tu hahahahahahasve u pov