Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Blacklist evading G.P 1.1 1.2 1.4 I 46200 76969

Status
Not open for further replies.
Your ID
45548
Players nickname
Lukisa Azboribur
Suspect ID
46200 76969
Date of violation
Jul 11, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/461bOCG3yXs?si=Y_AguiRQEUeTLAg3

Christos Azoribur

Player
Player
Dobar dan postovana administracijo, igrac pod imenom Stefan Rubiroza 46200 koji je blacklistan za pc check na ovom serveru, odlucio je opet da igra i bl evadea, na Lukisa Azboribur 76969, zelim da se igrac detaljno proveri jer sam siguran da krsi navedena pravila. Takodje nemam neke konkretne dokaze poput glasa itd jer decko ne zeli da prica ingame kako ga niko ne bi primetio da evadea, imam dokaz njegovu montazu, snimio sam celu ako je slucajno obrise, evo montaze i njegovog evade acca na kom igra.
Nije lepo dirati Jakija mali moj ovo ti je lekcija.
STEFAN PADA KAO KLADA

Last edited:

Skibidipisoarsarma

Player
Player
Dobar dan postovana administracijo, igrac pod imenom Stefan Rubiroza 46200 koji je blacklistan za pc check na ovom serveru, odlucio je opet da igra i bl evadea, na Lukisa Azboribur 76969, zelim da se igrac detaljno proveri jer sam siguran da krsi navedena pravila. Nije lepo dirati Jakija mali moj ovo ti je lekcija.
STEFAN PADA KAO KLADA
Rejected - Bl evade I 76969 odbijeno je vec momak😘

MattNomiss

Player
Player
Dobar dan postovana administracijo, igrac pod imenom Stefan Rubiroza 46200 koji je blacklistan za pc check na ovom serveru, odlucio je opet da igra i bl evadea, na Lukisa Azboribur 76969, zelim da se igrac detaljno proveri jer sam siguran da krsi navedena pravila. Takodje nemam neke konkretne dokaze poput glasa itd jer decko ne zeli da prica ingame kako ga niko ne bi primetio da evadea, imam dokaz njegovu montazu, snimio sam celu ako je slucajno obrise, evo montaze i njegovog evade acca na kom igra.
STEFAN PADA KAO KLADA
hahahahahahaahha digitalcu idalje zivis na grandu nemozes da se pomiris sa blekliste aj to sto ban evaidas nego sto smaras ljude i kacis ono digitalac na nivou

Skibidipisoarsarma

Player
Player
STEFAN PADA KAO KLADA
brt moj ako ti je dokaz moja montaza onda stvarno svaka ti cast:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

MattNomiss

Player
Player
koji je ovo redux dole levo koji koristis? pitam za druga
A da to kad sam stavio uradio 300 kilova u areni i geri poceo da place zvao admina pc chekali su me na ban eavid acc pao sam kao sto tvoj decko kimi pada svaki pc chek sto nebi ja pao 1 a kao drugo svi su znali da tad citujem koj su bili u voicu u rubirozu pitaj auya kimija jer sam se nes iznervirao i izjebo sam ih sve i otisao odma na drugi nalog i poslao sam geriu da se iskurcim jer eto moze mi se kad imam kolko oces naloga kaze ramzi

ajmigaliznispermankomali

Player
Player
A da to kad sam stavio uradio 300 kilova u areni i geri poceo da place zvao admina pc chekali su me na ban eavid acc pao sam kao sto tvoj decko kimi pada svaki pc chek sto nebi ja pao 1 a kao drugo svi su znali da tad citujem koj su bili u voicu u rubirozu pitaj auya kimija jer sam se nes iznervirao i izjebo sam ih sve i otisao odma na drugi nalog i poslao sam geriu da se iskurcim jer eto moze mi se kad imam kolko oces naloga kaze ramzi
ne lazi momak prije par dana na pov requestu si poslo snimak rogana kako locka

Skibidipisoarsarma

Player
Player
STEFAN PADA KAO KLADA

Last edited:

Christos Azoribur

Player
Player
Pa ti mozes jedino da izbusis rupu u zidu i da guras kurac Taj tvoj mali u nju, to jedino mozes da izjebes, a to sto kimi pada pc checkove kakve ja veze imam sa tim?
Ti decko koristis rogana, i shax, jer sto da se ne koristis cheat koji je besplatan , taj fazon nemam ruke skinucu rogana tolko sam bolestan u glavu da me mama rodjena ne voli i da igram rogana i shax na informalima. Jebiga neko je dobar jednostavno ko ja nikad nisam banovan za pov req niti za cheat a niti sam pao pc check nijednom a bio sam 3 puta, to je vec za pohvalu, a ti se kurcis tu sto si napravio 300 kilova sa shax reduxom? Pa ko ti ne bi zvao admina samo mi to reci , igras sa cheatom u areni na rsu, gde 90% ljudi nema ruke, ubij se decko.

ajmigaliznispermankomali

Player
Player
Pa ti mozes jedino da izbusis rupu u zidu i da guras kurac Taj tvoj mali u nju, to jedino mozes da izjebes, a to sto kimi pada pc checkove kakve ja veze imam sa tim?
Ti decko koristis rogana, i shax, jer sto da se ne koristis cheat koji je besplatan , taj fazon nemam ruke skinucu rogana tolko sam bolestan u glavu da me mama rodjena ne voli i da igram rogana i shax na informalima. Jebiga neko je dobar jednostavno ko ja nikad nisam banovan za pov req niti za cheat a niti sam pao pc check nijednom a bio sam 3 puta, to je vec za pohvalu, a ti se kurcis tu sto si napravio 300 kilova sa shax reduxom? Pa ko ti ne bi zvao admina samo mi to reci , igras sa cheatom u areni na rsu, gde 90% ljudi nema ruke, ubij se decko.
fino si reko

Status
Not open for further replies.
Top Bottom