Zanimljiv spray ar-om, trigger ko kuca
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Stojis na ulicu brate i ti trazis pov ja ne verujem sta rade ljudiZanimljiv spray ar-om, trigger ko kuca
pa da imas iskustva po njegovoj kretnji i pucanju bi znao da ima triggerStojis na ulicu brate i ti trazis pov ja ne verujem sta rade ljudi
ali ne iskustva u citovanjupa da imas iskustva po njegovoj kretnji i pucanju bi znao da ima trigger![]()
slazem se ovde sa fikusom.. fikus ima najbolji aim i kretnju na grandu tako da nemoj da sumnjate u njegapa da imas iskustva po njegovoj kretnji i pucanju bi znao da ima trigger![]()
Jel ti ovo ironicno ili malo drkas?slazem se ovde sa fikusom.. fikus ima najbolji aim i kretnju na grandu tako da nemoj da sumnjate u njega
Jel ti ovo ironicno ili malo drkas?
Naci obaostavicu na tebi da protumacis
Eo ti povZanimljiv spray ar-om, trigger ko kuca
Dostavi pov da vidimbrat se ne zna pucat i trci po cesti i misli da citujem hahahaha
Istina, slazem se sa mimi, mimi je najbolji legit player na ovom projetku, on prosto ima najbolji aim u igrici naravno bez ikakvog citaslazem se ovde sa fikusom.. fikus ima najbolji aim i kretnju na grandu tako da nemoj da sumnjate u njega
Pa evo tiDostavi pov da vidim
Ajde ono rubiroza sa nekog fake foruma samo cuti i pokrij se usimaEo ti pov
Mir tamo npcu pov reqas najnormalniji kil koja bi moja baba mogla napravit npcu bezrukiAjde ono rubiroza sa nekog fake foruma samo cuti i pokrij se usima
Nek dostavi pov da vidimo da li je trigger ili ne, ban evaderuMir tamo npcu pov reqas najnormalniji kil koja bi moja baba mogla napravit npcu bezruki
Hahahhahaa ja mislim da ga je sramota da postavi jer je ovo najnormalniji kil koji mozes napraviti nad npcom koji trci na openu i to po sred uliceNek dostavi pov da vidimo da li je trigger ili ne, ban evaderu![]()
hvala fikuse sramotim se upravo sad..Istina, slazem se sa mimi, mimi je najbolji legit player na ovom projetku, on prosto ima najbolji aim u igrici naravno bez ikakvog cita