pa jer nisi otisao na event 2 puta a i kad udjes odma padnesKakve evente? Nikad te na stats nisam video?
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!pa jer nisi otisao na event 2 puta a i kad udjes odma padnesKakve evente? Nikad te na stats nisam video?
Hahahahhaha momak se nada ahahhapa jer nisi otisao na event 2 puta a i kad udjes odma padnes
A cek neee, vidim te na eventima al samo vidim tvoje ime posle onog noza? Nisam li u pravu? Al ozb sad nikad nisam vido na stats tvoje ime.brtpa jer nisi otisao na event 2 puta a i kad udjes odma padnes
isk nezz jer na eventima pravim killove pitaj nekog iz tvog fema ili ovako nebitnoA cek neee, vidim te na eventima al samo vidim tvoje ime posle onog noza? Nisam li u pravu? Al ozb sad nikad nisam vido na stats tvoje ime.brt![]()
Samo pogledaj sta radis na eventuisk nezz jer na eventima pravim killove pitaj nekog iz tvog fema ili ovako nebitno
Hahahaha brat nosi vise metaka za sotku nego sto nosi za ar i rev
Ko ti je kriv sto nemas ruke pa mi sad tu placesSotka u ruke i trci![]()
Ko ti je kriv sto nemas ruke pa mi sad tu places
Ko ti je kriv sto nemas ruke pa mi sad tu places
Momak full chetam te jednom rukom ne znas dji bijes cuti tu i kupi ruke pa placiKo ti je kriv sto nemas ruke pa mi sad tu places
Ae poslajes u dm link od prvog ar-aU arenu mozemo ako oces
ma ne da mi se da te ucim da se pucas u arenu dodji na event pa ce mo se pucatiU arenu mozemo ako oces
nemoj da places samo naucicu te da se pucas samo ne placiMomak full chetam te jednom rukom ne znas dji bijes cuti tu i kupi ruke pa placi
Hahahahahahah brt dodji 1v1 da isamaram te tvoje bezruke guzove gmazu debeli nemas ruke ovde mi se kurcisnemoj da places samo naucicu te da se pucas samo ne placi
samo nemoj da places a i forum ce ti biti blokiranHahahahahahah brt dodji 1v1 da isamaram te tvoje bezruke guzove gmazu debeli nemas ruke ovde mi se kurcis
Brt ovo je kao da pricam sa zidom, mslm bolje je da pricam sa zidom jer vidim glup si ko kuracsamo nemoj da places a i forum ce ti biti blokirana uskoro i acc
jbg nisam ja kriv sto ces biti svuda banovanBrt ovo je kao da pricam sa zidom, mslm bolje je da pricam sa zidom jer vidim glup si ko kurac