By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Najjaci si mi tijasno se vidi u ovom snimku od njegove montaze da koristi aimlock, dokazi 01:05, 1:24, ne mogu informali da se igraju od citera, molimo vas da ih brze resavate![]()
jasno se vidi u ovom snimku od njegove montaze da koristi aimlock, dokazi 01:05, 1:24, ne mogu informali da se igraju od citera, molimo vas da ih brze resavate![]()
Brt postoji nesto sto se zove slusalice i nesto sto se zovu oci, ako sam video da oni enteraju odma pored mene a ja se penjem na drugim merdevinama onda je logicno da cu misliti da je neko na tim merdevinama late a ovo ti se zove game sensetakodje na 01:57 ocigledni skeletoni kako je on znao da ce tamo neko da izadje
preko pola mape ti na slusalicama cujes ahaBrt postoji nesto sto se zove slusalice i nesto sto se zovu oci, ako sam video da oni enteraju odma pored mene a ja se penjem na drugim merdevinama onda je logicno da cu misliti da je neko na tim merdevinama late a ovo ti se zove game sense![]()
Vidim ja da ti nikad na event nisi usao...preko pola mape ti na slusalicama cujes aha
momak cijela montaza ti je silent aim i lock nemamo o cemu pricatBrt postoji nesto sto se zove slusalice i nesto sto se zovu oci, ako sam video da oni enteraju odma pored mene a ja se penjem na drugim merdevinama onda je logicno da cu misliti da je neko na tim merdevinama late a ovo ti se zove game sense![]()
klasican cheat quoteBrt postoji nesto sto se zove slusalice i nesto sto se zovu oci, ako sam video da oni enteraju odma pored mene a ja se penjem na drugim merdevinama onda je logicno da cu misliti da je neko na tim merdevinama late a ovo ti se zove game sense![]()
sranje ti je montaza ne pali se i jadnik si tako skupljas preglede
Momak kacis me za cheat u ovoj montazi a ovde nema ni c od cheata majmunko napaljeni vrati se na pijacusranje ti je montaza ne pali se i jadnik si tako skupljas preglede
em te ja ne kacim vec drugi lik a na pijacu nisam 2 put otiso bezruki retarde samo s cheatom znas i to speedboost klasican ne znasMomak kacis me za cheat u ovoj montazi a ovde nema ni c od cheata majmunko napaljeni vrati se na pijacu![]()
Uahahahahahahhahahahaahahhah moj brat se nesto umislioooo hahauhahahahahhahahaem te ja ne kacim vec drugi lik a na pijacu nisam 2 put otiso bezruki retarde samo s cheatom znas i to speedboost klasican ne znas
jesi ti decko njegov ? vidim salje ti srca nekaau vi ste prsli
Ne nego je normalan nije pijacar npc koji je danas prvi put otisao na inf i odma mu svi citujujesi ti decko njegov ? vidim salje ti srca neka
pitao sam decka tvog a ne tebe, a sto se tice ovog drugog dela msm da si se sam odao da citujesNe nego je normalan nije pijacar npc koji je danas prvi put otisao na inf i odma mu svi cituju
Hahahahahahahahhahahahahaha najjaci si mi tipitao sam decka tvog a ne tebe, a sto se tice ovog drugog dela msm da si se sam odao da citujes![]()
batonga moj jel ti znas sta je cheatpitao sam decka tvog a ne tebe, a sto se tice ovog drugog dela msm da si se sam odao da citujes![]()