By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!a ti sto neces da mu vratis familiju sto ti je pozajmio lepo vrati familiju a fam bodovi su njegovi sto ej skupio od toga je uzeo municijuU POV se vidi kako je zvala auta moja i pokupila iz gepeke moje stvari
iskoristio si ga za fam ukrao si fam njegov, i njegovi su fam bodovbi on je skupio i uzeo ssebi municiju nemoj dzabe da se pravis zrtva tuU POV se vidi kako je zvala auta moja i pokupila iz gepeke moje stvari
Znaci lepo ti je rekao da mu vratis fem level 4 koji vredi 15+ miliona plus su njegovi fam bodovi uzeo je svoje metkove i kdo tebe je u famu on co leader i rekao ti je lepo da napusta familiju razumesU POV se vidi kako je zvala auta moja i pokupila iz gepeke moje stvari
znaci lepo mu vrati familiju on tebi 6.5m ako je uzeto ne znam i kraj nema problemaU POV se vidi kako je zvala auta moja i pokupila iz gepeke moje stvari
znaci rekao ti je da napusta familiju i tjt javljeno ti je ti si ukrao fam njemuU POV se vidi kako je zvala auta moja i pokupila iz gepeke moje stvari
dao si 6.5m a vredi 15m njegovi su fam bodovi i on ima pravo da uzme za sebe CO-LEADERU POV se vidi kako je zvala auta moja i pokupila iz gepeke moje stvari
povlaci lepo ti ovo i da se zavrsi lepo sve bez problemaU POV se vidi kako je zvala auta moja i pokupila iz gepeke moje stvari
sve je od njega sto je uzeo samo nije bilo 2 policijska pancira i balaclava ako zbog toga prihvatite zalbu ja ne znam onda stvarnoU POV se vidi kako je zvala auta moja i pokupila iz gepeke moje stvari
sam osto je ukrao je 2 policijska pancira i balaclava smatram da ne treba biti kaznjen za to!!! a ove ostale puske su od nejga od njegovih fam bodova sto je skupioPregled zalbe u toku!